dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Portada

Mostrant 10 preguntes frequents d'un total de 6. Pàgina 1 de 1

Preguntes

Respostes

Bon dia, Des de la Sub-direcció General Tècnica de la DGPEIS estem duent tasques d’actualització de la informació de que disposem dels nostres Parcs de Bombers. Atès que en el vostre municipi es troba un dels nostres parcs, us voldríem sol·licitar la següent informació per si ens la podeu facilitar: - Plànols de l’edifici (plantes) i si és possible, la secció i els alçats. - Superfície construïda total i si és possible, de cada planta o espai. - Els plànols poden ser en format PDF o escanejats i si és possible, DWG o DXF. Us agraïm la vostra ajuda i disponibilitat. Moltes gràcies,

Bon dia. Sr. Robert.

Hem passat la sol·licitud al Sr. Alcalde i començarem a cercar la documentació que es demana

No obstant, preguem feu arribar la sol·licitud per registre electrònic o EACAT per tal de formalitzar la petició.

Salutacions

Bon dia, fa ja uns mesos vam enviar un correu i no ens va arribar cap mena de resposta. La setmana que ve pugem un grupet d'amics al terme del coll de Nargó som un grupet d'esplai amb ganes de fer sortides i activitats i ens agradaria saber quin ventall de possibilitats podríem fer. Excursions, visites, horaris de bus i/o tren i aquestes coses. Us estariem molt i molt agraïts. Moltissimes gràcies Arnau.

Sento el que ha trigat la resposta, però aquest tres primers mesos han estat un desgavell i l'aclimatació ha estat lenta.

Que es pot fer al municipi, primer de tot, quan arribeu, us aconsellaria que passessiu per l'ajuntament i agafessiu un mapa. Aleshores ja depèn del vostres interessos:

Hi ha dos museus al terme, l'espai Dinosfera (obert de 11h a 14h i de 17h a 19h) i el Museu dels Raiers (s'ha de trucar al responsable, segons disponibilitat). A més del mirador del cretaci, que és un lloc d'observació de fossils in situ (tot i que degut a un incident l'any passat, la posta no es distingeix gaire bé)
Si voleu visitar romànic, al municipi hi ha diverses esglésies inclòses dins la ruta del romànic, tant a dins dels diferents nuclis com "perdudes" enmig de la muntanya.
Però no tot és romànic... Hi ha la Torre de la Vila a Valldarques, el pròpi museu dels Raiers és dins la capella del Roser al nucli antic de Coll de Nargó (dins les muralles, de les quals en queda algun vestigi), els arbres monumentals a Valldarques...
Llocs d'escalada també n'hi ha un parell, tot i que no estan marcats. Hi ha rutes per fer a peu i en bici, de durades diferents com la volta a Coll Piquer, la Volta al Pantà o el Cami de les Hortes de les de durada curta i la Volta a Gavarra per fer en bici i de durada superior.
Paratges naturals caracteristics, com el Salt del Boter a Valldarques o el slatant d'Estany a Sellent, La Font Freda, la Font Bordonera (s'hi arriba millor des d'Organyà), la Font d'Isot o la Font de la Reula. Per excursion en vertical, hi ha el Tossal d'Esturnó, el Tossal de Sant Salvador, la Torre del Duc o el Tossal de la Feixa, així com diferents rutes per la Serra d'Aubenç, el bosc de Sellent, la Serra de Carreu o la Serra de Sant Joan. Si voleu visitar la serra de Turp, haureu de creuar a l'altre costat del Segre i estudiar quina ruta us agrada més.
Si el temps ho permet, hi ha la piscina municipal o diverses zones de basses repartides entre el riu de Sellent i el riu de Valldarques.
A més a més, si coincidís que encara sóu per aquí, el cap de setmana del 5 i 6 hi ha el Correllengua en el que es fa un sopar al poble i activitats o la Festa Major de Valldarques, la qual és una Festa Major de les de ball d'acordió.
Si us interessa la fauna, hi ha diversos llocs d'observació d'ocells (com els voltors que venen des de Boumort) i molts boscos on es poden trobar rastres i petjades de cervols, senglars i cabirols.
Espero us sigui útil, i el poble us sigui grat.

Benvolguts senyors; he visitat diverses vegades l'església de Sant Climent, però sempre per l'exterior. Podrien indicar-me si hi ha algun dia en que coincidint amb la celebració de la missa o be per mutu acord, es podria veure per dins? Moltes gràcies i una afectuosa salutació.

En principi l'esglesia de Sant Climents s'obre molt poques vegades a l'any, algunes d'aquestes són la Fira del Rovelló o la Festa Major com a sala d'exposicions, i quan hi ha alguna celebració que ho mereixi com són els casaments. Ara per ara, les visites "per mutu acord" no es contemplen. Espero que això respongui la teva petició.

Gràcies pel teu interès.

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web