dissabte, 6 de març de 2021
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Novetats

20/01/2020

Nova convocatòria dels ajuts a productors agraris 13 de gener de 2021


Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

RESOLUCIÓ ARP/83/2021, de 13 de gener, per la qual s'obre una nova convocatòria dels ajuts a productors agraris per compensar la pèrdua d'ingressos derivada de la manca de funcionament de determinats canals de comercialització com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19 (ref. BDNS 544605).

 

El Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, en resposta a la declaració de pandèmia internacional feta per l'OMS, va establir, entre altres mesures, la limitació de la llibertat de circulació de persones i mesures de contenció en l'àmbit de l'activitat comercial, equipaments culturals, establiments i activitats recreatius, i activitats d'hoteleria i restauració. Això ha comportat una important davallada en la facturació de molts productors agrícoles i ramaders, que han deixat de vendre els seus productes a través dels canals habituals de comercialització, principalment els lligats a la restauració, el turisme i els menjadors col·lectius.

.........

Davant aquesta situació, es volen prendre mesures per poder garantir que els productors agraris de productes peribles disposin de prou liquiditat i puguin preservar la continuïtat de l'activitat econòmica durant i després de l'estat d'alarma declarat arran de la crisi sanitària de la COVID-19.

..........


Informació addicional


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web