dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

17/11/2016

Sobre les deixalles voluminoses


Foto

Últimament està sent habitual trobar deixalles al costat dels contenidors, cosa que no era gens habitual. Entenem que tots els veïns coneixen el lloc per dipositar aquestes restes de mobiliari, estris, parament,etc que es troba a darrera el parc de bombers.


Tot i que lespai esmentat té, sovint, un aspecte deplorable (es treballa en un projecte de punt de transferència adequat) és millor deixar les restes allà que enmig del carrer durant tota la setmana.

Cap la possibilitat que hi hagi persones que no poden portar aquest tipus de restes fins al lloc ja sigui per impediments físics o de transport. Es per tot això que a partir dara demanem a tot aquell que shagi de desfer de restes de mobiliari, electrodomèstics, etc, i no ho pugui fer pel seu compte, faci el favor de comunicar-ho per telèfon a lajuntament  (973383048) de 8h. a 15h. allà us diran el dia que ho heu de deixar vorat als contenidors per a que la brigada sho pugui endur (generalment serà els divendres). També dir que si alguna persona necessita ajut per fer-ho, pot comunicar-ho i serà ajudada a desfer-se daquest tipus de restes.

Esperem que la mesura afavoreixi a tothom i a lestat general del poble.

Gràcies
LAlcalde


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web