diumenge, 17 de novembre de 2019
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargˇ - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

17/11/2016

Sobre les deixalles voluminoses


Foto

┌ltimament estÓ sent habitual trobar deixalles al costat dels contenidors, cosa que no era gens habitual. Entenem que tots els ve´ns coneixen el lloc per dipositar aquestes restes de mobiliari, estris, parament,etc que es troba a darrera el parc de bombers.


Tot i que lespai esmentat tÚ, sovint, un aspecte deplorable (es treballa en un projecte de punt de transferŔncia adequat) Ús millor deixar les restes allÓ que enmig del carrer durant tota la setmana.

Cap la possibilitat que hi hagi persones que no poden portar aquest tipus de restes fins al lloc ja sigui per impediments fÝsics o de transport. Es per tot aix˛ que a partir dara demanem a tot aquell que shagi de desfer de restes de mobiliari, electrodomŔstics, etc, i no ho pugui fer pel seu compte, faci el favor de comunicar-ho per telŔfon a lajuntamentá (973383048) de 8h. a 15h. allÓ us diran el dia que ho heu de deixar vorat als contenidors per a que la brigada sho pugui endur (generalment serÓ els divendres). TambÚ dir que si alguna persona necessita ajut per fer-ho, pot comunicar-ho i serÓ ajudada a desfer-se daquest tipus de restes.

Esperem que la mesura afavoreixi a tothom i a lestat general del poble.

GrÓcies
LAlcalde


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web