dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

31/01/2017

La ceba de Nargó


Benvolguts nargonins,

La present és per aquells que conreeu ceba. Que teniu un producte que estimeu, que és bo, que sha de conèixer la seva qualitat i que dóna prestigi al nostre modest poble.


Sabem que en algun moment us heu interessat perquè aquest producte tingui una denominació i prengui importància arreu.
Per aquest motiu volem convidar-vos a fer créixer el reconeixement del nostre poble, seria interessant promoure liniciativa que sha perdut una mica pel camí i potenciar la nostra ceba.
Entre tots els que vulgueu, es tractaria de trobar la manera de tenir una continuïtat i interès en el conreu del producte, perquè el procés segueixi endavant.

Potser també seria interessant formar una petita cooperativa per poder tenir ajudes i més facilitats.
Des de lAjuntament tindreu tot el suport necessari. De fet shan mantingut converses amb el Departament dAgricultura per facilitar i mirar de tirar endavant un possible projecte de denominació dorigen per linterès dels productors. A mitjans de febrer hi haurà una nova trobada amb lesmentat departament i un dels temes a tractar serà aquest.

Per tant, si hi esteu interessats i creieu que ho podem aconseguir no badem, comencem, poseu-vos en contacte amb lAjuntament i així podrem trobar un dia i hora per agilitzar el procés, fer les propostes pertinents i resoldre els dubtes que hi puguin haver.

Us animo a començar i a que en un temps donem a conèixer Nargó i fem que la ceba del nostre poble sigui un referent.

 

L Alcalde


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web