dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

29/03/2017

Robatori cable d'Internet (i telèfon)


Foto

Benvolguts


En referència al tall de comunicacions generalitzat que pateix el nostre poble, volem posar en coneixement dels veïns els següents fets:

-La greu averia es deguda a un robatori de cable de Telefónica afectant (dels cables que porta l'estesa) a la línea principal de telefonia i banda (internet).

El robatori es d'aproximadament 600m. de cable, afectant dels pals 57 al 71 (de pont d'espia a solan-canal).

Al ser una instal·lació de Telefònica les companyies que utilitzen les seves infraestructures (Movistar,etc.) també s'han vist afectades.

Les gestions realitzades han estat:

-Evidentment, contactar directament amb la companyia per mitjà del telèfon de gestió directe amb ajuntaments.

-S'ha denunciat els fets a la Generalitat contactant amb: Servei d'atenció urgent d'ajuntaments de la Generalitat de Catalunya, Delegació del Govern a l'Alt Pirineu Aran, Consell Comarcal de l'Alt Urgell,i cos dels Mossos D'esquadra (ABP Alt Urgell).

-Em participat i promocionat la signatura del "Manifest de Montoliu", manifest d'alcaldes del Pirineu, Lleida i Solsonès contra les companyies subministradores d'electricitat i telefonia, denunciant l'escandalosa manca d'inversió i manteniment al territori. Aquest manifest ha estat entregat al departament d'indústria i empresa i coneixement de Lleida.

El "sorprenent", ha estat que una companyia d'aquesta envergadura sigui incapaç de restituir un cable, sigui de les característiques que sigui en 24h. (a l'hora d'aquest escrit, portem 107h sense servei).

En positiu, comunicar-vos que demà dimecres 29 a partir de les 8h comencen a treballar els equips per restituir el cable sostret.

Per part del ajuntament, quedem a la vostre disposició per si els afectats ens posem d'acord per demanar danys i perjudicis en una acció conjunta, o qualsevol altre mesura que considereu necessària.


 

L'Alcalde

 

Com sempre, us el podeu descarregar en l'enllaç següent.


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web