dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

31/07/2017

Sopar Cretaci, agraïments


Foto

Magnífic resultat en la celebració dun sopar tant excepcional com El Sopar Cretaci, celebrat el passat divendres dia 28 a lEspai Dinosfera de Coll de Nargó.

Lorganització de lesdeveniment semmarca dins del programa dactivitats de Dinosfera/Museu Conca Dellà que compta amb el suport del Dep. de Cultura de la Generalitat, Diputació de Lleida, IDAPA ( Institut pel Desenvolupament del Alt Pirineu i Aran), la Xarxa Museus i els respectius consistoris.


Felicitar a les nostres responsables de l'espai Dinosfera per la seva gran tasca en lorganització, presentació i posada en funcionament daquest esdeveniment, i en general per la seva gran feina al llarg de lany. Al Director agrair-li a més de la seva gran feina habitual la realització de la visita guiada.

Una felicitació especial pels artífex de lespectacular menú, per loriginalitat i gran treball fets a mans dels restaurants i forn locals: Cal Tahussà, Hotel Betriu i Forn Reig, que de la mà dels seus caps de cuina i/o obrador han fet descobrir quelcom més de la seva excel·lència culinària amb plats tant exòtics com el Xarrup de Sediments, Ceviche de Tauró, Petjada de truita de riu, Carpaccio de Zebra i el Postre de Ratafia dels Raiers entre altres.

I finalment agrair lassistència alhora que felicitar (i personalment envejar!) a tots els que gaudíreu daquesta vetllada tant original, descobrint així una manera ben diferent de viure el nostre espai museístic.

Enhorabona a tots!!.

 

Martí Riera


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web