divendres, 3 de juliol de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

08/09/2017

Compromís amb el referendum


Benvolguts nargonins,

En aquesta hora transcendental pel nostre país, volem recordar-vos que el grup municipal al govern de Nargó, en la seva presa de possessió vàrem prometre per imperatiu legal el marc vigent, però també vàrem jurar solemnement obeir el mandat del Govern de la Generalitat derivat de la voluntat popular. Doncs bé, ha arribat lanhelat moment de fer honor a aquest jurament i és per això que us fem saber que:


PRIMER: Aquest ajuntament, el dia 1 doctubre posarà a disposició de tots els ciutadans tots els mitjans habituals per poder exercir la convocatòria de referèndum, fent així que tots els nargonins pugueu expressar lliurement quin futur voleu pel nostre país.

SEGON: Els resultats són per nosaltres vinculants, el desig del poble és inalienable, i no farem cap pas enrere per sotmetrens a un govern arcaic i decrèpit que no deixa avançar la nostra societat.
Sols ens queda animar-vos a votar sigui quin sigui el vostre anhel, tots tenim quelcom a dir, fem-ho pels que vindran i pels que van caure per arribar a aquest moment per Catalunya!

Visca Catalunya!


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web