dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

27/09/2017

Parlament en representació de l'Alt Urgell en la Gran Encesa de LliviaBenvolgudes, benvolguts, molt bona nit

Primer de tot vull felicitar els voluntaris, a l'ajuntament de Llívia, l'Assemblea i a tots els que ho han fet possible, aquesta gran i, perdoneu l'acudit fàcil, brillant iniciativa; i naturalment agraïr a totes i tots els presents el vostre suport a la Gran Encesa. També recordar especialment a les víctimes de la barbàrie patida a Barcelona i Cambrils que comportà com no pot ser d'altre manera, la suspensió de qualsevol activitat com aquesta mateixa encesa del dia 19 d'agost.

Rècord Guinness a part, aquesta encesa dóna llum a una voluntat clara de molts catalans de decidir el seu futur i espero que il·lumini el camí de sortida d'un estat decadent, decrèpit i antidemocràtic cap a un futur potser incert, certament, però esperançador com mai.

Molts de nosaltres, i els que ja tenim una edat més, alguna vegada ens hem preguntat com esdevindria tal o qual situació si poguéssim tornar a començar, no passa mai evidentment. Però vet aquí que la voluntat popular en dir prou al llarg de molt temps, de molts onzes de setembre, de cadenes i concentracions humanes, de tota mida i forma, ens ha portat a un moment únic, meravellós e irrepetible: l'oportunitat de crear, ni més ni menys, un país nou, de poder triar com volem que sigui el país de les nostres futures generacions.

Aquesta setmana hem patit la invasió de les nostres institucions per part de l'estat Espanyol, els fets transcendeixen del que es merament el respecte de la nostra voluntat, el que està realment amenaçat es el sistema democràtic en el seu conjunt amb una regressió mai vista en els drets fonamentals de la nostra societat. Després de 40 anys de dictadura en portem 40 més de mal anomenada transició, una transició emparada en una constitució redactada amb els militars darrera la cadira que no ha avançat ni un pas amb els temps esdevenint absurdament intocable i que no va portar mai associada cap tipus de depuració dun regim dictatorial feixista. Alcaldes, Govern i institucions apoderats per la gran majoria dels ciutadans i al crit de no esteu sols, aguantem i aguantarem l'envestida d'aquesta bèstia ferida, no us fallarem, no donarem ni un pas enrere!!

El moment és a tocar, aquesta oportunitat de canviar realment les coses és única i l'hem d'aprofitar per no fracassar, i no parlo políticament, sinó com a societat que vol i necessita avançar. Tots hi tenim quelcom a fer i a dir, no es moment de defugir de les nostres responsabilitats, ho devem als que ens han precedit i als que vindran rere nostre. No deixem passar loportunitat& VOTEM, VOTEM!!!!

Recordem un lema que ens ha acompanyat i mantingut dempeus sempre, Som i Serem. Bé doncs, sabem i hem demostrat com som i ara es hora de dir ben fort a les urnes com serem

VISCA CATALUNYA!!!
VISCA LA TERRA!!!

 

Martí Riera Rovira
Alcalde de l'Ajuntament de Coll de Nargó


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web