dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

07/09/2018

Passos en positiu de Movistar


Benvolguts

Aquesta setmana que sha donat de marge a administració i companyia Telefónica de cara a solucionar els nostres problemes de comunicació, està donant al meu entendre els seus fruits. En aquest sentit comentar-vos el resultat de diverses gestions:


Potser el principal és que en reunió mantinguda entre dos caps tècnics de la companyia Telefónica, tècnics del CTITI i el propi Secretari de Telecomunicacions de la Generalitat Senyor David Ferrer, la companyia a pres lacord amb el propi Secretari de solucionar de manera definitiva el problema de la transmissió de dades al nostre poble i en totes les seves parts, es a dir: la portada, el repetidor i la seva alimentació.

El compromís és recollir en el projecta totes les problemàtiques a corregir (no sols el 4G com proposaven) presentar-lo aquesta setmana (ja sha convocat reunió de poble amb companyia el mateix dijous) i implementar-lo immediatament (comptar el temps pels permisos etc, que a nivell municipal ja si està treballant).

Es per aquest compromís adquirit que lajuntament a proposat desconvocar el tall de la carretera C-14 previst per diumenge i que en aquest moment podria entorpir lacord de solució immediata. Crec que igual que varem donar el marge per que administració i companyia parlessin del nostre problema, ara que hi ha compromís formal tenim que donar temps per la realització de les millores.

A part del tema tècnic, en lapartat mes institucional el Subdelegat del Govern a Lleida, Senyor Crespin ens comunicarà en breu data per una reunió Delegació del Govern a Lleida, companyia i alcaldes de poblacions afectades pel mal servei.

Daltre banda ahir es va formalitzar lacord entre Diputació i Generalitat pel desplegament de la fibra òptica pròpia a tots els pobles de Lleida, en un termini màxim de 5 anys, tal com ja havíem comentat en reunions precedents.

Quedo a la vostre disposició per qualsevol aclariment
LAlcalde

Si voleu, us el podeu descarregar en l'enllaç de sota.


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web