diumenge, 17 de novembre de 2019
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargˇ - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

15/10/2018

Sobre el nou vehicle de l'ajuntament


Ja portem una bona temporada amb la Pick-up de la brigada, i tots n'estem molt contents, per˛ aquesta no va ser la primera opciˇ que vam tenir.


Poc abans que la vella furgoneta de la brigada deixÚs de funcionar definitivament, l'ACA va posar a subhasta la seva flota de vehicles que es disposava a substituir i reduir. En aquesta subhasta, l'ajuntament va decidir participar-hi ja que els vehicles, tot i no estar tots en perfectes condicions, oferien les capacitats que es necessitaven.

El temps va anar passant, i no arribava ressoluciˇ. La furgoneta va deixar de funcionar permanentment i l'adquisiciˇ d'un cotxe per la brigada es va fer imperativa. Fou aleshores quan es va optar per la Pick-Up.

A mitjans de primavera, per˛, va arribar la resoluciˇ de la subhasta, que ens adjudicava el cotxe que hem estrenat recentment per l'import de 3000 euros. En un ple anterior es va acceptar l'adjudicaciˇ, i fins ara ha estat al taller per dues reparacions, la colĚlocaciˇ dels escuts i ultimar l'asseguranša necessaria i la ITV per a que poguÚs circular.

A sota us deixem la resoluciˇ de l'adjudicaciˇ, per qui tingui curiositat.


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web