dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

15/10/2018

Sobre el nou vehicle de l'ajuntament


Ja portem una bona temporada amb la Pick-up de la brigada, i tots n'estem molt contents, però aquesta no va ser la primera opció que vam tenir.


Poc abans que la vella furgoneta de la brigada deixés de funcionar definitivament, l'ACA va posar a subhasta la seva flota de vehicles que es disposava a substituir i reduir. En aquesta subhasta, l'ajuntament va decidir participar-hi ja que els vehicles, tot i no estar tots en perfectes condicions, oferien les capacitats que es necessitaven.

El temps va anar passant, i no arribava ressolució. La furgoneta va deixar de funcionar permanentment i l'adquisició d'un cotxe per la brigada es va fer imperativa. Fou aleshores quan es va optar per la Pick-Up.

A mitjans de primavera, però, va arribar la resolució de la subhasta, que ens adjudicava el cotxe que hem estrenat recentment per l'import de 3000 euros. En un ple anterior es va acceptar l'adjudicació, i fins ara ha estat al taller per dues reparacions, la col·locació dels escuts i ultimar l'assegurança necessaria i la ITV per a que pogués circular.

A sota us deixem la resolució de l'adjudicació, per qui tingui curiositat.


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web