dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

12/12/2018

En recolzament a la nostra veïna


Benvolguts


Volem des d'aquí expressar el nostre suport i recolzament a la nostra veïna Maria Mas després de l'atac sofert la passada setmana.

Agraïm el seu coratge i valentia en no callar davant aquesta lacra instal·lada en la nostra societat que no fa sinó demostrar les carències i mancances d'una educació a l'alçada dels nostres temps. El masclisme caspós que perdura en els nostres dies és una reminiscència d'altres èpoques però que malauradament sembla que costa molt i molt eradicar.

Els fets han succeït justament en la setmana en que als ajuntaments, consells comarcals, i institucions de l'administració pública s'aprovaven els protocols de seguiment contra l'assetjament sexual. Es necessari que aquesta formació s'estengui a tots els àmbits de la nostra societat.

Tots hem de fer com la Maria, denunciem!! Els que per desgràcia ho pateixin i els que no, no podem ser testimonis muts de cap mena d'acte vexatori... La cosa sí va amb nosaltres, no ho podem permetre.

Prou agressions de gènere, prou abusos sexuals, prou maltractaments, tots hi tenim a dir i a fer, restar impassibles és ser còmplices, reaccionem!! 


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web