dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

27/12/2018

Dels rumors sobre les obres al Mirador del Cretaci


Benvolguts

Davant d'insistents comentaris fets per persones totalment desinformades que no aconsegueixen més que crear confusió entre tots els ciutadans, creiem que hem de fer els següents aclariments:
 


A les obres de reconstrucció i posada en funcionament del malmès Mirador del Cretaci hi treballa l'empresa local DPT Construccions que, com tota empresa que treballi per ladministració, i més des de lentrada en vigor de la nova llei de contractació pública, ha de complir i compleix una sèrie de requisits, entre ells de relació amb el personal, de compliment de cotitzacions i molts altres.

Partint daquests fets i comprovats tots els extrems és totalment fals que el propietari de la parcel·la on es treballa, estigui contractat per dita empresa. És més aquesta empresa també està molesta pel perjudici que li suposen aquestes falses acusacions.

Contràriament, segons l'empresa, el propietari quan sha personat al lloc ha estat per demanar si necessitaven quelcom per tirar endavant lobra, de tal manera que els ha proporcionat lloc adient per agafar aigua, etc.

Lamentem que es facin acusacions de manera gratuïta sense cap mena de verificació i sense mirar el mal que es pugui fer a tercers.

Recordar-vos a tots que lajuntament està sempre obert a tothom que vulgui informació, abans de cada ple ordinari es celebren reunions de poble on es pot informar de tot a tothom qui ho desitgi, els plens són públics i tenen torn de preguntes pels assistents. Les eines per saber de primera mà les coses hi són, sols cal utilitzar-les!

Es evident que tothom te dret a dir i opinar el que vulgui, només faltaria, però fóra bo que qui opini públicament estigui ben informat i no fer crèdit de rumors.


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web