dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

11/07/2019

Nota sobre el tancament per vacances de La Caixa


Notificació de l'oficina al poble de l'entitat Caixabanc sobre el període de vacances, el consistori s'ha reunit amb el cap de loficina i el cap de zona de l'entitat .......

-segueix-


Benvolguts,

Atesa la notificació de l'oficina al poble de l'entitat Caixabanc sobre el període de vacances, el consistori s'ha reunit amb el cap de l'oficina i el cap de zona de l'entitat per conèixer la possibilitat de minimitzar el impacte de tants dies sense servei personal tot i que la banca electrónica i el caixer automàtic funcionaran normalment.

Finalment dins del període anunciat de tancament del 19 al 31 d'agost, l'oficina obrirà dos dies que seran el dia 21 (per obrir un dia de la primera setmana de tancament) i el dia 26 (dia de pagament de pensions per poder atendre degudament als pensionistes).

Aclarir que el fet de no cobrir vacances en oficines petites no te res a veure amb el poble i la proximitat de l'oficina mare (Organyà) sinó amb la política iniciada per l'entitat que fa que ja actualment sols hi hagi oficines grans amb gestors personals segons la tipologia del client en les capitals de comarca, a la resta de poblacions sols hi haurà oficines de dos empleats com Organyà properament i de un com Coll de Nargó.

El fet de la sortida el proper fi de mes de 2.500 empleats de l'entitat, no fa sinó ratificar la política de personal de l'entitat des de que deixà de ser una caixa per convertir-se en un banc al ús. No s'ha de perdre de vista que com a entitat bancària privada son els resultats que es presenten als accionistes el que mou les polítiques a seguir d'aquestes entitats des de que van deixar de ser Caixes, la única diferencia en aquest cas es el manteniment del 49% de l'entitat en mans de la fundació.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web