diumenge, 24 de gener de 2021
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

28/11/2019

Balanç primer mes de la deixalleria


Comunicat de l'Ajuntament sobre els resultats del primer mes de funcionament de la deixalleria.


 


Balanç primer mes de la  deixalleria

Passats aquests primers dies dús de la nostra Deixalleria Municipal val la pena fer una mica de balanç per si en podem treure quelcom de positiu.

Primerament ens hem de felicitar perquè en general la instal·lació es manté en bones condicions, no sabandonen deixalles per terra, ni a lentrada, ni fora dhorari, cosa que  avança un bon ús de la instal·lació.

Dit això i com a coses millorables podem enumerar:

Hi ha usuaris que deixen el vehicle fora de la tanca, entren a peu i tiren el que porten des de sota el contenidor amb lo que no veuen els cartells de cada contenidor que es troben a la part de la rampa, fen accessible i còmoda la part superior del contenidor, on es troba senyalitzat.

Igualment hi ha altres persones que tot hi entrar amb el vehicle es queden al peu de contenidor sense fer ús de la rampa i per tant reproduint el cas anterior.

La conseqüència més comuna dambdós casos és que si des de el peu del contenidor no es veuen bé les deixalles es produeixen errors en posar coses on toca.

Pregar també que al cobert dels electrodomèstics i demés no sacumuli tot el material a l entrada del mateix, és bastant gran,  i si ho deixem tot al principi hi ha usuaris que han de moure els frigorífics i altres per poder deixar coses.

Com no  es veu cap incidència que no es pugui solucionar, marcarem al terra de la entrada (un cop repassat, que està pendent fer-ho pel part del contractista) unes fletxes direccionals alhora que marcarem cada contenidor per la part del davant, tot i que lo lògic és pujar la rampa i abocar des de dalt. També es posarà en breu estanteries i bidons grans per olis a la part que es pot tancar ( on van pintures, olis, etc.).

Les restes vegetals, siusplau, porteu-les al costat del cementiri (polígon 1 parcel·la 88) que és el lloc on es fa la crema.

Recordar al veïns que també disposeu del carretó de la deixalleria mòbil que es va deixant  pel poble per sectors  i  cada mes.

Finalment agrair a tots la cura que de moment sestà demostrant en una instal·lació que ens resol un espai i una necessitat que tots recordem tant deplorable.

Que ho puguem gaudir molt de  temps en aquestes condicions.

Salut

 

l'Ajuntament


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web