diumenge, 24 de gener de 2021
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

28/11/2019

Comunicat de l’Ajuntament sobre aparcament L-511


Comunicat de lAjuntament sobre aparcament L-511


 

Benvolguts veïns/nes,

Crec que no se li escapa a ningú que el codi de circulació es el mateix per a tot el país i la normativa de transit igualment. Potser sí que alguns veterans com jo en tindríem que fer un repàs, però no crec que mequivoqui en recordar la priorització de la senyalització horitzontal. Quan trobem un stop pintat al terra ens cuidem molt de fer-ne cas omís encara que no tingui senyalització vertical.

El cas és que el departament de carreteres a senyalitzat un primer tram de la travessia urbana de la carretera L-511 amb dos sentits de la marxa i un carril per aparcament. Aquesta senyalització té prioritat sobre qualsevol altra que, si es posés, sols seria per reafirmar el senyalitzat al ferm. De moment sembla que al nostre poble no fem gaire, per no dir cap, cas a la vigent normativa de transit atès que cada dia hi ha vehicles aparcats en el carril de circulació dun dels sentits de marxa.

Tot i entendre que les costums costen de canviar, aquesta situació,  ja ha costat en el passat algunes topades i dificultats de circulació, pel que carreteres i transit han optat per aquesta nova senyalització que tots tindríem que complir. Hi és aquí que hem de posar en avís a tots els veïns atès que els garants del Servei Català de Transit, que en absència de policia municipal, és el Cos de Mossos dEsquadra, poden multar a aquests vehicles que es trobin aparcats en meitat dun carril de circulació, per molt que ho hàgim fet tots durant molt temps.

LAjuntament és conscient que tenim que avançar en la preparació de l aparcament públic, que ja  shi està treballant, per que no sigui un fanguer quan plou i sigui practicable sempre, alhora que sha dexercir tota la pressió per fer treure tots el vehicles abandonats i estacionats indegudament que prenen lloc daparcament als veïns. Està molt clar, però una cosa no traurà laltra i sabrà greu les queixes dels sancionats amb multes de transit, per aquest motiu espero que aquestes paraules serveixin perquè ens conscienciem tots.

Salut

 

l'Ajuntament

 


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web