divendres, 3 de juliol de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

27/03/2020

AGRAÏMENT ALS VEÏNS I VEÏNES DE COLL DE NARGÓ - Crisi COVID-19


Carta d'agraïment del Consistori al veïnat de Coll de Nargó per la crisi del COVID-19.


Benvolguts tots,
 
Us adreço aquestes paraules en nom del Consistori per agrair-vos a tots i totes el compromís i el rigor amb els quals estem suportant aquests dies de confinament obligat per la pandèmia del COVID 19.
 
No són setmanes fàcils, i sens fa imprescindible la col·laboració que esteu prestant al poble vetllant pels vostres familiars i veïns, preocupant-vos per tots ells, seguint les instruccions de les autoritats en matèria de prevenció del contagi, sortint al carrer només per allò més imprescindible i
limitant al màxim els vostres desplaçaments. Són dies complicats, en especial per aquells que teniu la mainada a casa.
 
En situacions com aquesta es demostren el compromís, la maduresa i el coratge com a comunitat, i ens sentim profundament or gullosos de la resposta col·lectiva de tots.
 
Ens cal, per sobre de tot, fer un reconeixement molt especial al Servei Mèdic del CAP de Coll de Nargó, que amb una feina callada i discreta però immensa estan assumint la situació amb tanta professionalitat i dedicació. Gràcies, Antònia i Dolors.
 
De la mateixa manera hem dagrair molt la feina que duen a terme dia a dia professionals i establiments del poble. En moments en què el més fàcil és tancar persiana i quedar se a casa, ens estan ajudant a tots en aquest tràngol: ens proveeixen de productes per a la vida diària, ens porten les compres a casa, ens aconsegueixen els medicaments que necessitem, ens fan el pa cada dia... En definitiva, ens fan la vida més fàcil. Gràcies Farmàcia Pujol, Forn Tahussà, Forn Reig, Carnisseria
Xar cuteria Tarrés i Tarrés i Supermercat Pirineu Rural. Gràcies a vosaltres i al vostre personal per ser cada dia al peu del canó.
 
I el nostre reconeixement també als restaurants del poble, que per al bé comú i per limitar cap possible contagi als seus establiments, fan el sacrifici de seguir les directrius i tancar els seus negocis amb el que això pot significar per les seves economies. I als empleats públics, que sigui
amb tele-treball o posant se en risc al carrer com la brigada municipal, segueixen portant endavant el dia a dia de l'administració local.
 
Aquestes són unes setmanes que mai ningú de nosaltres hauria imaginat, setmanes que han trasbalsat del tot la nostra quotidianitat, però que entre tots estem fent una mica més fàcils. Un sincer agraïment a tot el veïnat de Coll de Nargó per estar a lalçada.
 
Cuidem-nos molt,
 
 
Martí Riera Rovira
Alcalde de Coll de Nargó


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web