dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

29/06/2015

L'abonament i el BomberArran de la polèmica suscitada pel detall que s'ha volgut tenir amb els bombers voluntaris de Nargó deixant-los fer ús de la piscina, voldria deixar-vos un parell de consideracions per a que les valoreu.

El nostre parc no s'ha sentit sostingut per l'ajuntament, i és que el nostre és un dels consistoris que no va recolzar explícitament les seves reivindicacions.

Fins ara els voluntaris de bomber han estat treballant sense assegurança pròpia del cos (fet que han pogut solucionar amb la vaga). A més el Ministre Montoro es va encarregar que paguessin IRPF pels 6¬/hora de servei que ofereixen; com que es tracta d'un ingrés extra, influeix a la declaració de la renda donant-se l'estúpida paradoxa que hi ha efectius que a cada hora de servei han de posar 1¬ de la seva butxaca.

D'altra banda, al poble els bombers ens presten uns serveis que no valorem per que ens sembla que són la seva obligació i donem per fet, però no és així. Els bombers no tenen cap obligació, al contrari, han de demanar permís per realitzar serveis socials tals com:

Assistir festes (escuma, raiers, Sant Miquel, reis i altres), desembossaments de canonades i clavegueres, reg de la plaça i voltants després de festa major, i altres serveis puntuals que se'ls demana.

Donada la massa forestal del terme i els serveis que ens pot prestar el parc, considero que no ens podem permetre perdre'l, i és per això que penso que en el possible hem de canviar aquesta dinàmica.

Enguany el parc de Nargó és parc de referència per la campanya d'estiu i a més compleixen el seu trentè aniversari.

Ells, decebuts per suscitar aquesta polèmica, estan disposats a declinar el detall que s'ha volgut tenir amb ells. Abans, però, us demanaria a tots els que heu estat tan crítics que reflexionéssiu sobre l'expressat aquí.

Gràcies.

Atentament,

 

 

L'Alcalde


Informació addicional :


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web