dilluns, 30 de novembre de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

01/12/2015

2a Reunió de Poble


Benvolguts veïns

Volia agrair a tots els assistents a l'última reunió municipal de l'any realitzada el passat dissabte, la seva col·laboració i participació en la vida municipal. De totes les aportacions se'n pot treure quelcom, de les bones i les no tan bones, si més no el seu debat sempre és profitós.


Pels que no vàreu poder venir, com sempre, volem animar-vos a fer-ho. Tots hem de poder dir-hi la nostra i conèixer de primera mà el que anem fent des del vostre Ajuntament.

En aquesta ocasió dir-vos que es va parlar del que ja s'havia fet respecte del dit en l'última assemblea municipal així com del que s'estava fent en aquests moments.

Per part dels assistents es van fer algunes propostes com: buscar alguna alternativa a la construcció d'una rotonda (com ara un pas elevat o soterrat), potenciar l'economia local tot fomentant el turisme de natura en totes les seves vessants, afegir noves activitats a les festes de Nadal (en concret una veïna proposa un pessebre vivent), prendre mesures en la conservació de la natura, en concret actuar sobre les excursions de grups de vehicles de motor. També es va debatre sobre el tema de què molta de la feina que es fa no és prou vista, en quant no es poden fer obres econòmicament substancials (carrers i obra pública en general), sense que afectin directament els nostres impostos.

Personalment estic content que de mica en mica es prengui consciència que el poble som tots i per tant, tot i que se'ns ha triat a nosaltres per portar-les a terme, les decisions les podem discutir tots.

Agraint-vos de nou la vostra implicació en el que creieu convenient, rebeu la meva cordial salutació

 

Martí Riera i Rovira
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web