divendres, 19 de gener de 2018
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

Ahir dimarts es va celebrar la Comisió de seguiment per una infraestructura llargament reclamada pel nostre territori, el Túnel dels Tres Ponts. L'alcalde ens en fa cinc cèntims de com va anar:

... + info

Benvolguts veïns i veïnes,

... + info

Benvolguts nargonins,

En aquesta hora transcendental pel nostre país, volem recordar-vos que el grup municipal al govern de Nargó, en la seva presa de possessió vàrem prometre per imperatiu legal el marc vigent, però també vàrem jurar solemnement obeir el mandat del Govern de la Generalitat derivat de la voluntat popular. Doncs bé, ha arribat lanhelat moment de fer honor a aquest jurament i és per això que us fem saber que:

... + info

Comunicat per als interessats (i els curiosos)

... + info

Benvolguts

... + info

Magnífic resultat en la celebració dun sopar tant excepcional com El Sopar Cretaci, celebrat el passat divendres dia 28 a lEspai Dinosfera de Coll de Nargó.

Lorganització de lesdeveniment semmarca dins del programa dactivitats de Dinosfera/Museu Conca Dellà que compta amb el suport del Dep. de Cultura de la Generalitat, Diputació de Lleida, IDAPA ( Institut pel Desenvolupament del Alt Pirineu i Aran), la Xarxa Museus i els respectius consistoris.

... + info

Atès que l'horaro oficial de la piscina és de 11h30 a 19h30 ininterrompudament tots els dies de la setmana i que és únicament en aquest horari que es disposa del preceptiu servei de vigilància i socorrisme de caire municipal, es fa constar pel públic coneixement:

... + info

30/06/2017

Veins i Bombers

... + info

Una reflexió de l'alcalde...

... + info

Trist pel seu comiat però reconfortat en comprovar que som molts i molts els qui li teniem una especial estima.

... + info

31/01/2017

Benvolguts nargonins,

La present és per aquells que conreeu ceba. Que teniu un producte que estimeu, que és bo, que sha de conèixer la seva qualitat i que dóna prestigi al nostre modest poble.

... + info

Avui el Conseller de Territori i Sostenibilitat ha presentat als alcaldes de la comarca i mitjans de comunicació el pla d'execució del túnel i les millores al tram de la C-14 als tres ponts.

... + info

Benvolguts veïns i veïnes,

... + info

L'ajuntament ha rebut notificació des del Consell Comarcal sobre l'estat de l'avaria de la torre. És el següent:

... + info

Últimament està sent habitual trobar deixalles al costat dels contenidors, cosa que no era gens habitual. Entenem que tots els veïns coneixen el lloc per dipositar aquestes restes de mobiliari, estris, parament,etc que es troba a darrera el parc de bombers.

... + info

Benvolguts

... + info

01/03/2016

Benvolguts veïns

Voldria, com sempre, donar-vos les gràcies per la vostra participació i implicació en les reunions del Poble, i com de tot se n'aprèn i més de les coses noves, voldria fer-vos alguna apreciació:

... + info

01/12/2015

Benvolguts veïns

Volia agrair a tots els assistents a l'última reunió municipal de l'any realitzada el passat dissabte, la seva col·laboració i participació en la vida municipal. De totes les aportacions se'n pot treure quelcom, de les bones i les no tan bones, si més no el seu debat sempre és profitós.

... + info

08/11/2015

Vull felicitar des de aquí, en nom de l'ajuntament, el meu propi i crec que el de tot Coll de Nargó al nostre veí Jaume Betriu Armengol per la seva consecució del campionat d'Espanya d'enduro E2 i Scratch. Una gran fita en un gran any.

A més de la nostra felicitació, donar-li les gràcies perquè amb el seu esforç i les seves victòries ajuda també a posar el nom de Coll de Nargó en el mapa del món de l'esport.

... + info

31/08/2015

Benvolguts veïns:

Vull des d'aquí, donar les gràcies a tots els que vàreu participar ahir del primer consell municipal d'enguany i animar els qui no van poder venir a participar-hi, doncs crec que va ser prou enriquidor per a tots.

És el resultat de trobades com la d'ahir, que ens animen a seguir treballant d'aquesta manera participativa i comunicativa, confirmant-nos que aquest és el camí a seguir: Feina, Dedicació, Comunicació  i  Participació.

 

Molt sincerament, moltes gràcies a tots

Martí Riera

Alcalde

... + info

Benvolguts veïns:

Vull informar-vos que aquest alcalde restarà fora del terme fins el diumenge dia 30 d'Agost.

Durant aquests dies sereu atesos amb molt de gust per la tinent d'alcalde Mª Rosa Vidal i la resta de regidors.

Moltes gràcies

Martí Riera
Alcalde

... + info

Benvolguts veïns

Acabada la Festa Major voldria donar-vos a tots les gràcies.

Gràcies per la participació i col·laboració, pel civisme mostrat, per la paciència amb la música fins al matí i per la comprensió davant les errades d'aquesta "primera vegada nostra".

 

De tot n'hem pres nota, del bo per potenciar-ho i del menys bo per polir-ho.

Procurarem millorar cada any, i si seguim tots com enguany segur que ho aconseguirem.

Gràcies Nargó

... + info

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web