divendres, 23 de abril de 2021
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Avisos

14/10/2020

Revisió ITV de maquinària agrícola 2020

Foto


Revisió ITV de maquinària agrícola 2020

cita prèvia telf: 973383048 (veure nota per instruccions)

dia previst: 3-11-2020 a les 13:00h


16/10/2019

AVÍS Inspeccions (ITV) Maquinaria agrícola


Es fa saber que aquest any NO vindran a passar al ITV a Coll de Nargó.

Es pot veure el llistat i horaris don es pot anar al full annex

Informació addicional

08/04/2019

Projecte d'actualització de l'antena de Movistar


Divendres passat, va arribar a l'ajuntament el projecte que ha de permetre la millora de la cobertura i servei de Movistar al nostre poble. Per poder començar les obres, només hi falta un permís, el de carreteres, amb qui s'ha parlat i han de donar en breu.

El projecte sencer consta de 130 pàgines, però les que expliquen els detalls concrets del que, com i per què les podreu trobar a l'enllaç de sota.

SI voleu consultar el projecte complet, podeu venir a l'ajuntament i demanar-lo.

Informació addicional

15/05/2018

Resolució de l'Adjudicació del bar de les Piscines per l'estiu 2018


Segons el punt 11 del «PLECS DE CONDICIONS QUE HA DE REGIR L'ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BAR UBICAT A LA PISCINA MUNICIPAL DE COLL DE NARGÓ DURANT LA TEMPORADA D'ESTIU 2018», aquesta és la manera en la qual s'ha de valorar el projecte presentat i entrevista per l'adjudicació.


11.- CRITERIS BÀSICS PER VALORAR LADJUDICACIÓ
Per ordre dimportància:
1. Oferta econòmica presentada. (Mínim 1.200,00 euros)      (fins a 20 punts)
2. Millores a les instal·lacions valorades econòmicament, que seran realitzades per l'ajuntament, corrent a càrrec de l'adjudicatari el seu pagament.      (fins a 20 punts)
3. Pla d'explotació de les instal·lacions amb calendari d'activitats.      (fins a 20 punts)
4. Altres propostes      (fins a 10 punts)
5. Entrevista personal      (fins a 30 punts)

D'acord amb aquest varem, els dos projectes presentats han aconseguit les puntuacions següents:

Proposta 1   Proposta 2     Criteri                                             
     20                  10               Oferta econòmica presentada
     13                  13               Millores a les instal·lacions valorades econòmicament, que seran realitzades per l'ajuntament, corrent a càrrec de l'adjudicatari el seu pagament.
     20                  15               Pla d'explotació de les instal·lacions amb el calendari d'activitats
      2                   10               Altres Propostes
     30                  25              Entrevista Personal
     85                  73              Total

Segons la puntuació, la proposta guanyadora és la presentada per Mireia Buchaca, Guillem Rúbio i Joan Vidal.

Podeu trobar el document signat, a l'enllaç de sota, o al taulell d'anuncis de l'ajuntament de Coll de Nargó.

Informació addicional

11/05/2018

Es busquen cebaires

Foto


En l'últim ple d'aquest ajuntament, es va aprovar el conveni de col·laboració entre la Fundació Miquel Agustí i l'Ajuntament, per continuar amb la feina començada ja fa més de cinc anys del projecte «Ceba de Nargó».

El primer pas, és seleccionar la ceba que hi ha avui plantada, per poder-ne recollir la llavor i iniciar el procés que ha de dur a la ceba de Nargó a ser el producte autòcton que parli de nosaltres a les taules dels nostres veïns, o del nostre país. Això ho decidireu vosaltres.

Per ara, per poder fer la selecció per recollir-ne la llavor, necessitem saber qui n'ha plantat. Sigui molta o poca, si és ceba de Nargó, avisa'ns a l'ajuntament o al correu territori@collnargo.ddl.net.

A principis del més que ve, en faran la selecció des de la Fundació.


11/04/2018

Període de preinscripció del cicle infantil pel curs 2018-2019


Dirigit a tots aquells pares que tinguin un infant entre 0 i 3 anys; les preinscripcións es poden fer del 16 al 20 d'Abril de 2018 per mitjà d'una instància genèrica a les oficines de l'Ajuntament de Coll de Nargó o a través de l'e-Tram.


12/03/2018

Avaria a la xarxa d'enllumenat públic


Aquest cap de setmana, ens heu fet arribar diverses incidències a la xarxa de l'enllumenat del poble. Durant el matí s'han anat resolent, però encara queden alguns creuaments.

Per això us informem que avui i esperem que com a molt demà a la nit, els fanals a l'inici de la carretera d'Isona fins a cal Guillot i la línia del cami Ral-cal Traio, no estaran en funcionament.


07/03/2018

Dia de la Dona 2018

Foto


El consistòri reconeix el dret de tot el personal femení a donar suport i unir-se a la vaga feminista convocada pel dia 8 de març en el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora, per això demà, el nostre personal d'administració ha decidit fer vaga de 13h a 15h.

Obviament, les visites ja concertades del tècnic municipal, continuen en el seu horari, així com la brigada, qui continuarà amb les seves tàsques normalment.

Us podeu descarregar el Manifest de l'ACM-FCM a l'enllaç de sota.

Informació addicional

21/02/2018

Horari de visita de l'alcalde


Es fa saber que a partir de dimarts 27 de febrer, l'horari de visita de l'alcalde serà de 16h a 21h, de dilluns a divendres.

Sempre que sigui possible, truqueu a l'ajuntament per concertar cita.
 


19/02/2018

Avis de tall de subministrament elèctric


La companyia elèctrica ens informa que divendres 23 de Febrer de 2018 entre les 8h i les 14h, tallarà el subministrament a la línia de Valldarques per realitzar la reparació de les dues torres que estan malmeses.
Això també afectarà els altres serveis que tinguin necessitat d'electricitat a la zona, com les antenes de telefonia i d'internet que se'n alimentin.

Carregueu les bateries de tot allò que necessiteu.


25/01/2018

Inici dels talls de trànsit a la C-14


Comunicació d'actuació viària. Podeu veure el formulari de comunicació (arxiu 180124. formulari actuació puntual) i Autorització de l'actuació (arxiu AL-05037 Permís STC) a l'ajuntament.

 

Resum:

-Descripció de l'afecció.- Tall d'un carril (o més) amb pas alternatiu (o desviament) per treballs previs, moviment de terres a embocadures del nou túnel, instal·lació de malles de protecció de talussos i execució d'obra de drenatge transversal nova (OD 0.3).
-Tram afectat.- Carretera C-14 del punt quilomètric 163+200 al 166+520.
-Dies i horaris.- Del dia 30/01/2018 al 30/03/2018 (de dilluns a dijous de 8:00h a 18:00h i divendres de 8:00h a 15:00h).


04/12/2017

Requeriment de la Junta Electoral


Per al coneixement del poble, us adjuntem el requeriment que la Junta Electoral ha fet arribar a aquest ajuntament en referència a les pancartes i pintades de suport al presos politics en edificis públics.

Informació addicional

22/06/2017

Matriculacions del cicle d'infantil pel curs 2017-2018

Foto


Durant la setmana que ve, ja es podran fer les matricules pel curs 2017-2018 del Cicle Infantil de l'escola Sant Climent de Coll de Nargó.

Cal demanar hora prèviament trucant a l'escola, o si voleu més informació:

973 38 34 00


12/06/2017

Nota informativa del la DGPEIS


Des del Servei de Prevenció de la DGPEIS, informen que s'ha penjat al Web d'Interior una nova "Instrucció Tècnica complementaria" per als allotjaments rurals.

Informació addicional

13/12/2016

Canvi de Telèfons del Consultori

Foto


Us informem que a partir d'avui, les trucades per demanar visita al consultòri i les trucades d'urgències canvien de línia.

Tota la gestió de cita prèvia es farà des del telèfon:

902 111 444
93 326 89 01

Si per altra banda és tracta d'una urgència mèdica, podeu trucar al que fins ara era el telèfon d'informació de CatSalut Respon

061

Informació addicional

08/09/2016

Informació d'interès als propietaris de mascotes


L'Ajuntament ha emés un avís, als propietaris de mascotes (especialment gossos i gats), recordant-los els actes sancionables que les noves ordenances presenten.

Informació addicional

23/06/2016

Informació d'interès - Mossos d'Escuadra

Foto


Cal estar especialment atents amb els oferiments d'asfaltat de camins o finques a baix preu.

La Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra recorda als propietaris de camins i finques que cal estar alerta amb les empreses d'asfaltats que ofereixen els seus serveis a uns preus molt baixos.

En les darreres setmanes, la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra ha tingut coneixement que un grup de persones, perfectament organitzat, està intentant enganyar als propietaris de camins i/o finques mitjançant l'estafa de l'asfalt.

La forma d'actuar d'aquest grup de persones consisteix en oferir asfaltar terrenys, camins, finques, etc, a un preu molt baix. En un primer moment, una persona de parla anglesa, ben vestida i amb vehicle de gama alta, contacta amb la possible víctima i li ofereix uns treballs d'asfaltat a la seva finca per un preu molt reduït, al·legant que necessita escampar el material que li ha sobrat en una altra obra abans de que quedi inservible.

Quan la víctima cau al parany, l'estafa pot acabar de dos formes diferents. La primera és que els estafadors demanen a la víctima diners per avançat per començar a realitzar l'obra, però una vegada han cobrat els diners, aquests desapareixen. Per altra banda, si la suposada empresa comença a realitzar els treballs d'asfaltat ho fan ràpidament i amb uns materials de molt baixa qualitat. Una vegada finalitzats els treballs, el preu final que ha de pagar la víctima no és el pactat des d'un principi, llavors és quan comencen les amenaces i coaccions cap a la víctima.

Per tot plegat i per tal d'evitar accions com aquesta, la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra els recorda que cal estar especialment atents a aquelles empreses que ofereixen treballs d'asfaltat a molt baix preu.

Davant la sospita d'haver estat víctima d'aquest il·lícit penal, els emplacem a denunciar i/o comunicar-nos qualsevol cas semblant al descrit, per poder intervenir el més aviat possible.


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web