dimecres, 17 de gener de 2018
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Avisos

04/12/2017

Requeriment de la Junta Electoral


Per al coneixement del poble, us adjuntem el requeriment que la Junta Electoral ha fet arribar a aquest ajuntament en referència a les pancartes i pintades de suport al presos politics en edificis públics.

Informació addicional

22/06/2017

Matriculacions del cicle d'infantil pel curs 2017-2018

Foto


Durant la setmana que ve, ja es podran fer les matricules pel curs 2017-2018 del Cicle Infantil de l'escola Sant Climent de Coll de Nargó.

Cal demanar hora prèviament trucant a l'escola, o si voleu més informació:

973 38 34 00


12/06/2017

Nota informativa del la DGPEIS


Des del Servei de Prevenció de la DGPEIS, informen que s'ha penjat al Web d'Interior una nova "Instrucció Tècnica complementaria" per als allotjaments rurals.

Informació addicional

13/12/2016

Canvi de Telèfons del Consultori


Us informem que a partir d'avui, les trucades per demanar visita al consultòri i les trucades d'urgències canvien de línia.

Tota la gestió de cita prèvia es farà des del telèfon:

902 111 444
93 326 89 01

Si per altra banda és tracta d'una urgència mèdica, podeu trucar al que fins ara era el telèfon d'informació de CatSalut Respon

061

Informació addicional

08/09/2016

Informació d'interès als propietaris de mascotes


L'Ajuntament ha emés un avís, als propietaris de mascotes (especialment gossos i gats), recordant-los els actes sancionables que les noves ordenances presenten.

Informació addicional

23/06/2016

Informació d'interès - Mossos d'Escuadra

Foto


Cal estar especialment atents amb els oferiments d'asfaltat de camins o finques a baix preu.

La Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra recorda als propietaris de camins i finques que cal estar alerta amb les empreses d'asfaltats que ofereixen els seus serveis a uns preus molt baixos.

En les darreres setmanes, la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra ha tingut coneixement que un grup de persones, perfectament organitzat, està intentant enganyar als propietaris de camins i/o finques mitjançant l'estafa de l'asfalt.

La forma d'actuar d'aquest grup de persones consisteix en oferir asfaltar terrenys, camins, finques, etc, a un preu molt baix. En un primer moment, una persona de parla anglesa, ben vestida i amb vehicle de gama alta, contacta amb la possible víctima i li ofereix uns treballs d'asfaltat a la seva finca per un preu molt reduït, al·legant que necessita escampar el material que li ha sobrat en una altra obra abans de que quedi inservible.

Quan la víctima cau al parany, l'estafa pot acabar de dos formes diferents. La primera és que els estafadors demanen a la víctima diners per avançat per començar a realitzar l'obra, però una vegada han cobrat els diners, aquests desapareixen. Per altra banda, si la suposada empresa comença a realitzar els treballs d'asfaltat ho fan ràpidament i amb uns materials de molt baixa qualitat. Una vegada finalitzats els treballs, el preu final que ha de pagar la víctima no és el pactat des d'un principi, llavors és quan comencen les amenaces i coaccions cap a la víctima.

Per tot plegat i per tal d'evitar accions com aquesta, la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra els recorda que cal estar especialment atents a aquelles empreses que ofereixen treballs d'asfaltat a molt baix preu.

Davant la sospita d'haver estat víctima d'aquest il·lícit penal, els emplacem a denunciar i/o comunicar-nos qualsevol cas semblant al descrit, per poder intervenir el més aviat possible.


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web