divendres, 23 de abril de 2021
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

Nou Canal Informatiu Gent Gran Alt Urgell

... + info

Es notifica que del 22 de març la oficina de La Caixa  romandrà tancada.

... + info

Nota de l'Ajuntament:

... + info

IMPORTANT!!! Publicació convocatòria ajuts per mantenir llocs de
treball en situació dexpedient de regulació temporal docupació (ERTO) de
les petites empreses, microempreses i cooperatives

... + info

lL'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS HA CONCEDIT A L'AJUNTAMENT DE COLL DE NARGÓ UN AJUT PER IMPORT DE 3.509,00 ¬ DEL PLA ECONÒMIC PER A ENS LOCALS EN ÀMBIT DE CULTURA.

... + info

Cita prèvia per denuncies i tràmits als Mossos dEsquadra.

mossos.gencat.cat/citaprevia

... + info

Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 8 de febrer a Catalunya

http://ow.ly/RU6F50Dr5JZ*

... + info

Benvolguts nens i nenes de tot Coll de Nargó....així comença la Nota que ens han enviat SSMM els Reis Mags, podeu llegir-la a l'adjunt.

... + info

23/12/2020


Les explotacions agràries dedicades a la producció primària de productes agrícoles i les persones que es dediquen a l'agricultura i que constitueixen la major part de les petites i mitjanes empreses de les zones rurals de Catalunya tenen una funció decisiva en la creació de treball, estabilitat social i dinamisme econòmic. 

... + info

02/12/2020


Modificació:: els dies de cribatge serán:

Us fem arribar el cartell del cribratge que tindrà lloc en els propers dies 10/12/2020 i 11/12/2020 a Coll de Nargó.

És important remarcar que els cribratges són per a tota la població de lÀrea Bàsica de Salut (ABS), no únicament per a la del municipi on es fa la prova.

... + info

Aquesta nit (16-11-2020) els bombers de Nargó han intervingut en un petit incendi d'un contenidor d'escombraries. L'ensurt ha estat poca cosa.

Es recorda que cal assegurar-se que les cendres estiguin apagades. Gràcies

... + info

Benvolguts veïns,

El dia 3 de novembre la Deixalleria romandrà tancada degut a que es faran les ITV agrícoles i laccés seria molt difícil.

Disculpeu les molèsties

... + info

Comunicació d'actuació viària (setmana del 04/11/2020 al 06/11/2020).

... + info

14/10/2020

Mesures aplicables a tot Catalunya:

... + info

Es notifica que del 14 de setembre al 27 de setembre romandrà tancada per vacances. Per qualsevol urgència, dirigir-se a loficina d´Organyà

... + info

20/08/2020

El virus encara és viu.

No ens podem relaxar.

 

Mantenir les mesures de seguretat.

... + info

14/08/2020


ES CONVIDA A TOTHOM A CONEIXER ELS RESULTATS DEL 2N ANY DEL PROJECTE RECUPERACIÓ CEBA DE NARGÓ DUT A TERME PER LA FUNDACIÓ MIQUEL AGUSTÍ.

... + info

30/07/2020

Des del consistori volem donar el nostre sentit condol pel traspàs de la seva mare al amic Joan Graell i la seva esposa i companya nostre Núria Colom. Descansi en pau.

... + info

DECRET DE L'ALCALDIA 48/2020

Tancament del bany a l'espai natural de les basses del Codó.

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=256994&idens=2507720002

... + info

Ajuntament de Coll de Nargó

Benvolgudes/uts,

Davant del que considerem mals entesos pel que fa a la funció de la nostra deixalleria, i a fi de que no hi hagi cap tipus denuig de ningú per culpa duna explicació deficient, volem fer arribar a tothom la informació general següent sobre la nostre deixalleria:

La deixalleria de Coll de Nargó, tal com indica el cartell a lentrada de la instal·lació, és una deixalleria de tipus bàsica. Com a tal està preparada per rebre deixalles de tipus domèstic del terme municipal i dins daquests paràmetres es un bon equipament si es sap mantenir per part de tothom. La instal·lació té retolada tota la informació sobre els tipus de material acceptat i on dipositar-ho, així com horari i daltra informació complementària. A la deixalleria es fa un repàs tots els dimecres de buidat preventiu i quan semplenen es fa el buidat general, evidentment aquest cicle està pensat per un ritme normal de dipòsit bàsic i no es un ritme per a gran deixalleria.

La deixalleria bàsica no està dimensionada en cap cas per rebre restes industrials ni per determinada tipologia ni evidentment per volum. La seva capacitat es suficient per restes domèstiques, però evidentment si un sol usuari omple dos contenidors en un viatge, que per volum podem considerar que no té res de domèstic, la resta de usuaris queden compromesos a deixar les coses fora els contenidors o en un altre on no toca depositar aquell tipus de resta, comprometent tan el bon funcionament com laspecte general de la instal·lació.

Els grans volums shan de portar a deixalleries preparades per a tal fi com son les de tipus A i B com per exemple la de La Seu dUrgell on, sigui dit per a coneixement general, es cobra per el dipòsit de determinades restes com matalassos i altres que precisen de tractament específic.

 

En definitiva tenim , com ja hem dit alguna vegada, un bon equipament pel municipi, però tots hem de ser conscients del que dona de sí i per tant explotar-lo en conseqüència pel bé del poble.

 

Salut

... + info

 

                                                          

BAND

 

VEÏNS DE COLL DE NARGÓ

Consultada la nostra direcció territorial de Salut a lAlt Pirineu/Aran us fem partíceps de les seves recomanacions en tant que som poble amb possible traçabilitat amb els casos sobrevinguts a Oliana.

Es imprescindible, tal com ha dictat el Departament de Salut el dia 8 de juliol en la seva Resolució SLT/1648/2020, l'ús de mascareta a la via pública, espais a laire lliure i a qualsevol espai tancat dús públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat (Art. 1).

Val a dir que el Art.2 fa referència a la vigilància, inspecció i control daquesta mesura, inclòs el règim sancionador, al que no farem referència apel·lant a la co-responsabilitat i solidaritat de tots els ciutadans.

Pel que fa a les activitats, seguiran endavant les que puguin ser controlades per l'ens municipal fent complir totes les normes dictades pel Departament de Salut. Així, seguirà oberta la piscina municipal en les condicions de control que ja es venen aplicant. De la mateixa manera sestarà amatent a les ordres de sanitat pel que fa al casal si no hi ha cap positiu com fins ara. Pel que tenia que ser la festa major es faran algunes activitats on es pot mantenir la distància i no hi hagi aglomeracions.

Per contra en espais com les basses del Codó, on ara per ara és impossible controlar la seguretat sanitària de tots el usuaris, i en especial la traçabilitat de una possible infecció atesa la quantitat dorígens diferents de tots els visitants, es prohibirà el bany a més de la obligatorietat de complir amb totes les normes de seguretat pel que fa a la resolució SLT/1648/2020.

Fem doncs una crida al seny i a la solidaritat de tots plegats per poder seguir sense rebrots com fins ara.

 

Salut a tothom,

 

 

Ajuntament de Coll de Nargó

... + info

Dir-vos, tot i que la majoria ho deveu saber, que hi ha hagut un brot, ara ja  controlat, de coronavirus al municipi veí d'Oliana amb una traçabilitat que pot comprometre el nostre municipi. Es per això que des de aquest ajuntament demanem a tots que feu cas de les recomanacions i instruccions del Departament de Salut, de la Generalitat i del propi municipi per a bé de tothom.

 No hem de dramatitzar, però si que convé estar prou alerta, fins ara gràcies al comportament de tots ens en hem sortit prou bé però cal reconèixer que la relaxació potser ha estat excessiva i això

pot portar a situacions com l'actual.

Demanem doncs conscienciació de que no tot està superat i de que em d'aprendre a conviure amb aquesta situació inusual, tot fent cas de les recomanacions de les autoritats.

Molts ànims a tothom, principalment a les persones afectades ja sigui directament o per traçabilitat i salut a tots.

 

 

L'Alcalde

... + info

La Oficia de La Caixa de Coll de Nargó obrirà demà dijous dia 9 i dijous vinent dia 16 de juliol a les 09:00h

... + info

Comunicat d'Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT

I Preguntes sobre les restriccions d'accessos al Segrià

... + info

04/07/2020

Comunicat d'Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT

I Preguntes sobre les restriccions d'accessos al Segrià

... + info

02/07/2020

Es comunica que el contenidor de recollida de roba s'ha traslladat a la porta de la deixalleria.

... + info

Vistes les recomanacions sanitàries, per evitar possibles rebrots de la pandèmia del COVD 19.

Vist que les concentracions de molta gent en espais comuns poden potenciar la propagació del virus, pel que les celebracions festives o culturals difícilment es podran portar a terme en els propers dies i mesos.

Es declaren suspeses totes les activitats i tots els actes previstos per la Festa Major de Coll de Nargó, per força major amb motiu de la crisi sanitària provocada pel COVID 19

Es declaren també suspesos els actes programats als nuclis agregats d'aquest municipi: Les Masies, Gavarra, Valldarques, Sallent, Montanisell, Els Prats I Aubàs.

Tot i els punts anteriors, que compleixen d'ofici les ordres i recomanacions de mesures preventives sobre COVID 19, en funció de la evolució positiva de la pandèmia, tots els nuclis inclòs Coll de Nargó podran demanar l'aixecament total o parcial de la suspensió, estudiant-se cada cas segons la normativa general vigent en el moment i considerant si es factible complir i fer complir tots els condicionants de seguretat sanitària, segons el tipus d'activitat que es proposi.

 

... + info

La companya Alsina Graells ens comunica que per l'actual estat de desescalada han reprès el servei amb els següents horaris:

De Nargó a Barcelona : 07:01 hores Servei diari

De Barcelona a Nargó: 15:00 hores Servei diari

De Nargó a Lleida : 06:34 hores de dilluns a dissabte feiners i 09:34 hores diumenges

De Lleida a Nargó: 16:15 hores Servei diari

De Nargó a La Seu d'Urgell: 17:59 hores Servei diari

De La Seu d'Urgell a Nargó: 06:00 i 06:30 hores Servei diari

... + info

BENVOLGUTS VEÏNS,

A PARTIR DEL DIMECRES DIA 27 DE MAIG HI HAURÀ NOVAMENT SERVEIS SOCIALS.

PER VEURE A LA TREBALLADORA SOCIAL, HEU DE DEMANAR CITA PREVIA A LAJUNTAMENT (973383048)

SI NO HI HA CITA NO SATENDRÀ, JA QUE SI NO HI HA VISITES LES TREBALLADORES SOCIALS NO ES DESPLAÇARAN.

EVITEU VENIR ABANS DEL VOSTRE TORN PER EVITAR CUES I CONTACTES INNECESSÀRIS.

 

GRÀCIES

... + info

Es recorda que cal resintonitzar els canals de TV.

... + info

Adjunt us enviem  lenllaç a les guies per a la reducció del contagi per COVID-19 en el sector turístic (turisme actiu, allotjaments, museus, guies, restaurants, balnearis, oficines d'informació turística, etc.).

Podeu consultar el text complet en el següent enllaç:


https://www.mincotur.gob.es/es -es/COVID-19/Paginas/Guias-sec tor-turistico.aspx


Atentament,

 

... + info

Preguntes sobre l'autorització per fer activitat física no professional a l'aire lliure en el confinament per la COVID19, per a persones de 14 anys o més

... + info

Comunicat de la SGEAF en relació a la fase inicial del retorn a la pràctica de lactivitat física i lesport.

... + info

Us notifiquem la publicació de la convocatòria pel sector apícola per sol·licitar ajuts

... + info

Us notifiquem la publicació de la convocatòria i les bases per sol·licitar ajuts al comerç, artesania, etc.

Ens han informat que ja està exhaurida la partida destinada. Però us ho fem saber per si es fa alguna ampliació.

... + info

Es comunica que s'han publicat les Convocatóries per sol·licitar els ajuts per a la Comunitat de regants i per a Forestal Privat.


 

... + info

Per causes personals restarà tancada (no hi haurà ningú a dins) fins el dilluns dia 4 de maig

... + info

Des del diumenge 26 d'abril

1 adult 3 infants

1 hora

1 Qm.

... + info

Es prorroga el termini per a presentar la sol·licitud dels ajuts i tràmits a la Declaració Agrària (DUN) 2020

... + info

Comunictat obertura de la deixalleria.

... + info

Resolució ARP/847/2020, de 8 d'abril, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal de convocatòria dels ajuts de minimis per a la gestió forestal sostenible en finques de titularitat privada per a l'any 2020, corresponents a les reforestacions i producció de tòfona (ref. BDNS 502490).

Portal del DOGC

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=872376&language=ca_ES

 

... + info

De la Diputació de Lleida ens informen de la modificació del calendari per al cobrament de tributs.

(Veure adjunt)

... + info

14/04/2020

Necessitat de mantenir les mesures de confinament

... + info

14/04/2020

Recomanacions generals:

Tornada a casa.

... + info

Recomanacions generals:

Desplaçament a la feina

... + info

Recomanacions generals:

Puc tornar a la feina?

... + info

RESOLUCIÓ EMC/830/2020, de 7 d'abril, per la qual es fa pública la convocatòria de la línia de préstecs en

condicions preferents i de garantia per atendre actuacions per revertir els efectes de situacions

d'emergència i de risc en els àmbits sectorials competència del Departament d'Empresa i Coneixement (ref.

BDNS 502392).

... + info

AMPLIACIO DEL TERMINI DE PAGAMENT DE LA PRIMERA COBRANÇA

Rebuts 2020 de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica i taxes municipals incloses a la1a cobrança

S'AMPLIA EL TERMINI DE PAGAMENT EN VOLUNTARIA FINS EL 25 DE MAIG DE 2020

REBUTS NO DOMICILIATS:

Es podran pagar fins el 25 de maig de 2020.

Si el document de pagament que teniu te un termini fins el 29 d'abril, podeu demanar-ne un de nou a l'OAGRTL amb ampliació de termini fins el 25 de maig.

Com fer-ho?

Si disposeu didentificació electrònica (certificat digital, IdCat Mbil, Cl@ve), ho podeu fer per internet: 
https://ov.oagrtl.cat/701.aspx

Si no disposeu didentificació electrònica, podeu enviar un mail a: oagrtl@diputaciolleida.cat i us facilitarem un nou document de pagament amb el termini ampliat.

Podeu pagar els rebuts no domiciliats:

- En qualsevol oficina d'una entitat col·laboradora de l'OAGRTL (*)
- Amb targeta de crèdit o de dèbit a través de l'Oficina Virtual de l'OAGRTL (
https://tramits.oagrtl.cat/PagamentTributs.aspx)
- Amb targeta de crèdit o de dèbit, en qualsevol caixer de La Caixa (Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona).
- Mitjançant el servei Línia Oberta de La Caixa.
- Mitjançant el servei de Banca Electrònica del Banco de Bilbao Vizcaya Argentaria.

(*) Entitats col·laboradores: Abanca, Ibercaja, Unicaja Banco, CaixaBank, Deutsche Bank, Banco Santander, Barclays Bank, Banco Popular, Banc de Sabadell, Bankinter, BBVA, Bankia, Caja Viva Burgos, Caixa de Guissona, Bantierra.


REBUTS DOMICILIATS:

Si ja teniu el rebut domiciliat, el càrrec al número de compte es farà el dia 21 de maig de 2020.


... + info

El Consistori, igual que shan estat repartint mascaretes a la població, en breu es repartirà - als comerços que segueixen servint a la població- i per a us del clients, un desinfectant biocida-fungicida i també hidrogel amb aloe-vera per a les mans.

... + info

El Ministerio de Agricultura, Pesca y alimentación presentarà la tramitació d'un real decret per gestionar ajuts per ramaderia.

... + info

Bon dia,

Els moments actuals estan colpejant el nostre sector turístic i molt especialment les microempreses i els professionals individuals que sovint, per la seva estructura més reduïda, tenen més dificultat per accedir a les línies dajuts generals que sestan articulant per fer front a la COVID-19.

Per aquest motiu, vull informar-vos que des del Govern hem activat una línia d'ajuts directes d'inicialment dos milions deuros dirigida justament a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. Es tracta dun ajut de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta destinat a establiments turístics dallotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats dinterès turístic... amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000¬ de volum anual de facturació.

En aquest enllaç (http://empresa.gencat.cat/ca/treb_actualitat/nota-premsa/?id=384289) trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció daquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de lactivitat.

També us faig saber que estem treballant per intentar dotar de més pressupost aquesta línia que es posarà en marxa en aproximadament una setmana, moment en què es podran rebre les sol·licituds. Seguirem sumant més mesures econòmiques de suport al nostre teixit turístic en aquests moments complicats.

Aprofito per recordar-vos que des de Turisme de la Generalitat actualitzem diàriament la secció http://act.gencat.cat/covid19/ dins del nostre web, creada específicament per compartir amb tots vosaltres el màxim d'informació que us pugui ser d'utilitat en la complexa situació que vivim.

Estem, més que mai, a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte i inquietud que ens vulgueu fer arribar,


 

Octavi Bono i Gispert
Director general de Turisme
Departament d'Empresa i Coneixement
Generalitat de Catalunya

... + info

RESOLUCIÓ TSF/806/2020, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts per a les persones treballadores autònomes, persona física, per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID-19 (ref. BDNS 501916).

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=871962&language=ca_ES

A continuació, us mostrem una relació de documents segons els criteris sol·licitats.

ORDRE EMC/35/2020, d'1 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia de préstecs en condicions preferents i de garantia per atendre actuacions per revertir els efectes de situacions d'emergència i de risc en els àmbits sectorials competència del Departament d'Empresa i Coneixement.

 

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=871987&language=ca_ES

... + info

05/04/2020

Es notifica que avui s'han recarregat les targetes moneders dels menjadors subvencionats amb 40 ¬ més.

correspondrien al període 30 de març- 9 d'abril mes el 13 de març que havia pendent.

 

... + info

Atesa la situació tan excepcional de confinament, provocada per la pandèmia del virus COVID-19

 

Atesos els Decrets, tant del Govern del Estat com els de la Generalitat de Catalunya sobre la actual situació i que no hi ha una clara data de finalització i tampoc una clara situació de represa de la normalitat.

 

Aquest Consistori es veu en la obligació d'anular preventivament l'Aplec de Sant Miquel d'enguany.

 

 

 

L'Ajuntament

... + info

Veure fitxer adjunt.

... + info

iû •s'ha Reclutat + professionals (recen jubilats, estudiants d'últim curs, infermeres/metgesses que no estaven fent assistencial,...). Que òbviament no se les posa als llocs de + risc. Sinó de suport.

 

å el pla de contingència de l'Arnau va suposar una reorganització de l'hospital. Que inclou tenir + espais (Hotel St. Anastasi a Lleida i 2 al Pallars de moment. També llits disponibles de la privada i algun pavelló, si cal. De moment encara no estem en aquesta situació però es van fent totes les previsions.

å Alguns CAPs s'aniran tancant per redistribuir el personal a fer atenció domiciliària, residències i atenció als hotels hospitalaris.

 

zLa UCI de l'Arnau i Santa Maria s'ha x3

Hi ha uns criteris per ingressar algú a la UCI o no. Igual que la resta de l'any, no es nou.

Si arriben més respiradors es podran organitzar + boxos.

 

El % de sanitaris infectats no és més alt que altres llocs. És cert que tenen més risc. I també que hi ha més positius perquè se'ls fa més proves.

 

Les mesures de contenció estan fent efecte. Encara no hem arribat al pic, però s'ha aconseguit aplanar la corba de contagis. Encara ens queden almenys dues setmanes complicades.

 

ÈSi mireu les dades, veureu que a Lleida/Pirineu som aprox 5% de la població i - 3% dels morts x coronavirus.

 

Qualsevol dubte anem parlant. Gràcies a tots per la feinada. Entre tots ens en sortirem.

... + info

ÍEn marxa App Confinat.cat per acompanyament info i serveis Gene a disposició empreses, autònoms i ciutadania. Assistent virtual basat en intel·ligència a artificial per resoldre dubte. Només es demana perfil (empresari., ciutadà...). crida empreses tecnològiques i start-ups que vulguin contribuir amb respostes necessitats ciutadania que sinclourien en aquesta app

ÍMercats no sedentarisInomés es podrà vendre aliments i higiene. Accessos es regularan per mantenir distanciament social.

Mercats municipals són essencials.

ÍHorts urbans i no urbans sense activitat de venda, NO es podran fer accions.

ÍGovern té tots els escenaris oberts respecte el calendari escolar i treball x saber quines son les situacions alumnes que podrien estar en risc escletxa digital x poder fer-hi front (accés terminals i linies)) si cal)Igarantir dret igual.

ÍAcord dates selectivtat proper 7,8 i 9 de juliol. Encara no acord en com seguirà curs universitari (avui reunió MHP i HC amb rectors x treballar-ho)

*Salut*

Í+1800 llits UCIs (1400 Covid19 + ocupant) hem triplicat capacitat normal.

Í+1200 Professionals incorporats al sistema

289metges

365inf

36 jubilats

100 voluntaris (principalment sanitaris jubilats) al 061

278 altres professionals sanitaris

270 estudiants universitaris

ªRetorn 172 professionals a hospital igualadaIPodem retornar hospital igualada a 225 llits, 75 ampiiats i 8 UCIs noves

(Deixar usar tan intensament derivacions a general)

ÍSeguiment estat salut a través App stopCovid19Cat molt útil xq atenció primària atengui símptomes.

ÍEncara no hem rebut cap test ràpid govern espanyol i analitzem

Inici tràmit amb ministerio exterior x incorporar equips xinesos.

Encara no tenim resposta sobre peticio professionals però estem segurs que serà positiva i tindrem el màxim de recursos a peu de llit.

ÍTreball conjunt x sectoritzar i aillar positius residències arreu de Catalunya, treball descentralitzat.

Ísobre preus enterraments avui darrer dia xq ajuntaments enviin preus maxims. I a partir aquestes propostes el secretari de salut pública signa la resolució de preu màxim.

*Interior*

ÍDispositiu xq en aquests dies no hi hagi mobilitat a 2es residencies.

ÍRecordar no es pot fer activitat fisica a exterior ni anar platja, muntanya...

ÍDades

ª8832 identificacions persones/8872 vehicles/1 denúncia establiment/2136 actes aixecades a persones

ªbaixada 76% mobilitat.

ÍMés de 600.000 certificats omplerts

ÍRecomanació sobre mascaretes si no n'hi haI us elements de barrera. És recomanació (no resolucio)

... + info

Carta d'agraïment del Consistori al veïnat de Coll de Nargó per la crisi del COVID-19.

... + info

El Departament d'Interior i Protecció Civil ens fan arribar aquesta bateria de preguntes sobre les restriccions pel COVID-19, amb les darreres modificacions.

... + info

Tal i com ha anunciat l'OARGTL (BOP no. 58, de 24 de març), ha quedat modificat el calendari de la primera cobrança de 2020, que afecta al cobrament de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica i Taxes Municipals, prevista per al 30 de març,  i es procedirà a la càrrega dels corresponents rebuts domiciliats el proper 21 de maig de 2020.

... + info

CONSELLS PER A PERSONES QUE ESTAN EN AÏLLAMENT DOMICILIARI

... + info

Us comuniquem que segons el BOE-A-2020-3892 han de romandre tancats tots els establiments d'allotjament turístic.

... + info

Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a limpacte econòmic i social del Covid-19

Donada l'extensió (i que no totes les xarxes permeten adjuntar PDF) us preguem descarregueu el PDF de la WEB de l'Ajuntament.

Gràcies

... + info

.-NO DEIXEU CAP TIPUS DE RESIDU FORA ELS CONTENIDORS, NI A TERRA NI ASOBRE EL CONTENIDOR.

 

.-LA DEIXALLERIA ROMANDRÀ TANCADA DURANT LESTAT DALARMA.

 

.-ATÈS ELS APARTATS ANTERIORS NO APROFITEU PER FER NETEJA GENERAL I GENERAR UNES RESTES QUE NO PODREM RETIRAR.

 

.-AVISEU AL AJUNTAMENT SI TROBEU EL CONTENIDOR PLE AL TELÈFON 973383048.

 

.-RENTEU-VOS LES MANS DESSEGUIDA DESPRÉS DE LLENÇAR LES ESCOMBRARIES JA QUE US PODEU CONTAMINAR LES MANS EN TOCAR EL CONTENIDOR.

 

 

NECESSITEM LA COL·LABORACIÓ DE TOTS PER FRENAR LA PANDÈMIA. TOTS HI PODEM FER QUELCOM, SIGUES PRUDENT, RESPECTE LES INSTRUCCIONS!!!!

 

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE GESTIÓ DE RESIDUS DE LALT URGELL MERIDIONAL

... + info

Arran d'algunes consultes rebudes sobre com afecta el Decret estatal 463/2020 de declaració de l'estat d'alarma, en l'àmbit rural i del medi natural, *només s'hi poden fer*:

Desplaçament al lloc de treball (incloses finques agrícoles, instal·lacions ramaderes, explotacions forestals i nuclis zoològics).

Crema de restes vegetals agrícoles, degudament autoritzada.

Retorn a la residència habitual.

Assistència i cura a persones grans, menors, dependents, discapacitades o especialment vulnerables.

Passejar les mascotes 6 a l'entorn de la residència habitual.

Altres causes de força major o de necessitat, que es puguin justificar.

Per tant, *NO s'hi pot fer cap activitat de lleure al medi natural*:

Passejades, excursionisme, senderisme, etc.

Tampoc amb les mascotes (s'han de treure a passejar prop de la residència habitual).

Escalada, parapent, càiac, etc.

Fotografia de natura.

Caça

Pesca continental ( _s'ha bloquejat l'expedició de nous permisos de pesca mentre duri l'estat d'alarma_ ).

Trobades, aplecs, focs d'esbarjo... ( _Les autoritzacions de foc d'esbarjo han quedat suspeses mentre duri l'estat d'alarma_ )

El Cos d'Agents Rurals segueix patrullant el medi rural i natural i té la instrucció d'aixecar acta Ý en tots aquests casos per presumpte incompliment del deure de confinament.

Seguiu les instruccions de les autoritats.

La millor eina per aturar el coronavirus 7 és el confinament domiciliari.

... + info

Informació sobre la recollida d'escombraries.

... + info

 Instrucció 1/2020, de 12 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives daplicació als centres i serveis del Servei dEducació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

En el context de les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d'actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, activat en fase d'Emergència 1 i dacord amb la Resolució SLT/719/2020, de 12 de març, per la qual sadopten mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, en la que sestableix el tancament de tots els centres i serveis del Servei dEducació de Catalunya, en qualsevol dels ensenyaments que lintegren dacord amb larticle 51 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, deducació, i amb independència de la titularitat pública o privada del centre o servei i el seu sistema de finançament, sadopten mesures organitzatives en aplicació de la Resolució.

Aquest Instrucció, sadequa a levolució de lepidèmia i satendran, en qualsevol cas, a les instruccions i directrius de les autoritats sanitàries i de levolució del pla demergències PROCICAT, per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

Aquesta Instrucció semet com a complementària a la Instrucció 2/2020, d11 de març, de la Secretaria dAdministració i Funció Pública, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives daplicació al personal al servei de lAdministració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.

A lempara de les competències que té atribuïdes la Secretaria General del Departament dEducació, aprovo aquesta Instrucció.

1. Àmbit daplicació

Aquesta instrucció és aplicable al personal docent, personal datenció educativa, personal dadministració i serveis, personal tècnic i al personal laboral subjecte al VIè Conveni col·lectiu únic que presta serveis al departament dEducació i als seus organismes autònoms, consorcis, fundacions i entitats de dret públic.

Igualment, es recomana que les mesures que conté aquesta Instrucció siguin adoptades a tots els centres i serveis del Servei dEducació de Catalunya de titularitat municipal o privada.

2. Mesures organitzatives

2.1 Tancament de tots els centres i serveis educatius del Servei dEducació de Catalunya

Sestableix el tancament de tots els centres i serveis educatius del Servei dEducació de Catalunya, en qualsevol dels ensenyaments que lintegren dacord amb larticle 51 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, deducació, i amb independència de la titularitat pública o privada del centre o servei i el seu sistema de finançament.

Igualment, se suspenen els serveis de transport i de menjador escolar. 2/3

Excepcionalment, els centres deducació especial podran romandre oberts quan així ho recomani ladministració competent, juntament amb el departament competent en matèria de salut degut a les atencions especials que lalumnat daquests centres requereix. En aquest cas, cada centre adoptarà les mesures organitzatives necessàries per garantir la viabilitat del servei.

2.2 Disponibilitat del personal que presta serveis en centres i serveis educatius

El personal que hi presta serveis no assistirà als centres i serveis educatius mentre es trobi en vigor aquesta mesura excepcional.

Aquest personal ha de romandre disponible dins la seva jornada laboral habitual.

Els equips directius dels centres i serveis educatius han de tenir oberts canals de comunicació amb els serveis del Departament dEducació, el personal i les famílies dels centres, evitant aquells de tipus presencial.

2.3 Formació

Se suspenen els cursos, jornades, congressos, seminaris, simposis i altres activitats de formació de caràcter presencial, així com altres actes i presentacions.

Com alternativa a la formació presencial, es valorarà la possibilitat de realitzar aquesta utilitzant lús de les tecnologies digitals. El personal sabstindrà dassistir a qualsevol de les activitats formatives esmentades al paràgraf anterior organitzades per altres institucions, dins o fora de Catalunya.

El Departament dEducació en aquest context excepcional posa a disposició del professorat un paquet de mesures extraordinàries orientades a proporcionar recursos metodològics i de formació mitjançant lús de les tecnologies digitals.

2.4 Procediment de preinscripció escolar

En relació amb el procediment de preinscripció escolar sestabliran els mecanismes necessaris per facilitar el lliurament de la documentació per als casos en què no es pugui fer aquest tràmit telemàticament.

2.5 Realització de proves diverses als centres

Se suspenen totes les proves que shan de realitzar en els centres educatius, incloses les dobtenció de títols i daccés a altres ensenyaments.

2.6 Estades a les empreses de lalumnat densenyaments professionalitzadors

Se suspenen les estades a les empreses de lalumnat que realitza Formació en Centres de Treball. El departament dEducació establirà les mesures que corresponguin per aquells estudiants que no puguin posposar i finalitzar lestada completament abans de la junta davaluació de final del curs.

Se suspenen les estades a les empreses de lalumnat que realitza Formació en Centres de Treball. El departament dEducació establirà les mesures que corresponguin per aquells estudiants que no puguin posposar i finalitzar lestada completament abans de la junta davaluació de final del curs. 3/3

 

Les estades en empreses en modalitat de Formació Professional Dual queden subjectes a les instruccions que determinin les empreses on es realitzen aquestes estades o lautoritat laboral competent.

2.7 Atenció al públic en dependències administratives del Departament dEducació

En els serveis datenció al públic es prioritzarà latenció no presencial.

En els serveis datenció al públic presencials saplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries. Sevitarà concentrar un nombre elevat de persones en sales de dimensions reduïdes, controlant o regulant-ne laccés.

3. Vigència

Aquesta Instrucció entra en vigor el mateix dia de la seva signatura i té vigència indefinida fins a la seva derogació, revisió o modificació en funció de levolució de la situació epidemiològica i dacord amb les instruccions o directrius de lautoritat sanitària i de funció pública.

Queda sense efecte qualsevol instrucció o ordre de servei que soposi o contradigui el que estableix aquesta Instrucció.

Signat:

Nuria Cuenca León

... + info

COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'EMERGÈNCIA DEL PROCICAT
Es comunica que el pla d'actuació del pla PROCICAT per emergències associades a
malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, es manté en fase
EMERGÈNCIA-1.
En la reunió del Consell de Govern de la Generalitat d'avui s'han pres les següents mesures:
A partir de les 21:00 h s'ordena el confinament de la població als municipis d'Igualada,
Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí per contenir la situació. No es
deixaran entrar o sortir a les persones de la Conca d'Òdena. Aquells que no siguin
residents podran sortir de la zona fins a les 00:00 h d'aquesta nit. Fins a aquesta hora
també es deixaran entrar els residents a les poblacions afectades. A hores d'ara ja hi
ha dispositiu de Mossos d'Esquadra i s'ha efectuat el tancament.
Queden excloses de la mesure el personal i serveis de seguretat i Emergències, així
com els serveis essencials.
el 061 passarà a ser gratuït i el 012 funcionarà també el cap de setmana.
S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de
la situació.
Si el vostre municipi disposa de xarxa RESCAT recordeu de tenir connectat el terminal.
Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'EMERGÈNCIA.
Barcelona, dijous 12 març 2020
22:22
... + info

Avís de mossos per evitar estafes bancàries..

MAI facilitis les teves dades bancàries per telèfon.

Qualsevol dubte TRUCA al 112

... + info

Del Consell Comarcal ens comuniquen que han preparat la 3a sessió de l'estudi de mercat del Camina Pirineus

... + info

Informació dinterès per a:

Establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.

Benvolgudes i benvolguts,

 Us convidem a la sessió de presentació de la Línia de préstecs en condicions preferents,  ICF Turisme, per al finançament de projectes de renovació dels establiments dallotjament turístic de Catalunya, que es durà a terme el proper dia 13 de febrer a Lleida, a la Sala dActes de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida a les 11 h (Carrer Lluís Companys, 1 ).

 La sessió està especialment adreçada al sector turístic, als establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural, i a totes aquelles entitats que treballen per dinamitzar el sector turístic de les nostres comarques com ara els ajuntaments, consells comarcals, consorcis, gremis i associacions de turisme.

Al llarg de la sessió sexplicaran les condicions dels préstecs ICF Turisme, els quals compten amb la bonificació del tipus dinterès per part de la Direcció General de Turisme i permeten finançar els projectes de millora i modernització dels establiments d'allotjament turístic.

Us podeu inscriure a qualsevol de les dues presentacions, enviant  un correu electrònic a ladreça: jcorella@gencat.cat, tot indicant nom i cognoms, empresa, entitat i càrrec, població i correu electrònic, o bé trucar al telèfon 973 728033.

 

Desitjo que aquesta informació sigui del vostre interès.

 

... + info

Comunicat de lAjuntament sobre aparcament L-511

... + info

Comunicat de l'Ajuntament sobre els resultats del primer mes de funcionament de la deixalleria.

... + info

Us comuniquen que el Servei Català de Trànsit a establert el SIAVT (Servei dInformació i Atenció a les Víctimes de Trànsit)

... + info

Per si es te problemes al sincronitzar TDT o amb les connexions de telefonia

 

... + info

Entra en funcionament la Deixalleria de Coll de Nargó

... + info

El ple de Coll de Nargó rebutja la sentència de l'1-O i demana l'amnistia per als presos polítics.

... + info

Acús de rebuda de la carta que l'Alcalde va remetre a Conselleria de Politiques actives:

... + info

Actuacions de millora de la diversitat genètica dels cérvols.

... + info

Senyora,

En referència a la informació proporcionada per alguns mitjans de comunicació sobre el desenvolupament de les obres de millora de la C-14 que inclouen lexecució del nou túnel de Tresponts, us informem del següent.

En aquests moments no hi ha res que faci pensar que els assumptes contractuals entre la UTE adjudicatària de les obres i lempresa subcontractada per als treballs de perforació puguin comportar afectacions al termini dobra previst, motiu pel qual no hem procedit a fer cap comunicat a la Comissió de Seguiment de les obres.

En aquest sentit, i com no pot ser daltra manera, en cas que existeixi qualsevol incidència rellevant al respecte procedirem a convocar una reunió de la Comissió de Seguiment per informar-vos convenientment.

Mentrestant, però, estem a la vostra disposició per aclarir els dubtes que tingueu, així com per contrastar aquelles notícies aparegudes a premsa que no provinguin de fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat.


 

Atentament,

... + info

Nota informativa Mossos d'Esquadra

... + info

Notificació de l'oficina al poble de l'entitat Caixabanc sobre el període de vacances, el consistori s'ha reunit amb el cap de loficina i el cap de zona de l'entitat .......

-segueix-

... + info

05/03/2019

Benvolguts

La present és per donar un toc d'atenció als nostres conciutadans que aquests dies han fet i fan crema de ribassos. Perdoneu l'acudit fàcil però "estem jugant amb foc". En els últims dies estem sortint a ensurt per setmana:

... + info

Tant la Consellera de Salut, Sra. Alba Vergés, com la Cap de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, Sra. Divina Farreny han garantit la pervivència del Centre d'Atenció Primària de Coll de Nargó davant una possible jubilació de la metgessa titular, Dra. Antonia Peralba.

... + info

Comunicat d'actuació viària (febrer):

... + info

Benvolguts

Podem notificar a tots els veïns de Nargó el final de l'episodi de contaminació de l'aigua de superfície per purins. Com sabeu tot i que l'aigua de xarxa ha estat tractada i potable en tot moment, la del riu va patir cert grau de contaminació que ens ha obligat a abastir-nos únicament del pou de Solan-Canal.

... + info

Comunicat d'actuació viària (per la setmana del 14 al 18 de Gener). Resum:

... + info

Comunicats d'actuació viària (mes de Gener). Resum:

... + info

Benvolguts,

L'Agència de Salut Publica de Catalunya, arran dels resultats de les anàlisi rebudes ahir ES CONFIRMA LA TOTAL POTABILITAT DE L'AIGUA DE LA XARXA A COLL DE NARGÓ.

... + info

Comunicat d'actuació viària (per la setmana del 7 a l'11 de Gener). Resum:

... + info

Benvolguts veïns.

S'ha posat al nostre coneixement per part d'alguns veïns que l'aigua de boca feia mala olor, com de purí, principalment en escalfar-la.

... + info

Benvolguts

Davant d'insistents comentaris fets per persones totalment desinformades que no aconsegueixen més que crear confusió entre tots els ciutadans, creiem que hem de fer els següents aclariments:
 

... + info

Benvolguts

... + info

Ja portem una bona temporada amb la Pick-up de la brigada, i tots n'estem molt contents, però aquesta no va ser la primera opció que vam tenir.

... + info

Benvolguts

Aquesta setmana que sha donat de marge a administració i companyia Telefónica de cara a solucionar els nostres problemes de comunicació, està donant al meu entendre els seus fruits. En aquest sentit comentar-vos el resultat de diverses gestions:

... + info

La setmana del 27 al 31 d'Agost es durà a terme el període de matriculació del cicle inicial del col·legi de Coll de Nargó pel curs 2018-2019.

... + info

Comunicat d'actuació viària (pel mes d'Agost i Setembre). Resum:

... + info

Aquest divendres a les 10h, vindran els tècnics de la Fundació Miquel Agustí per conèixer els que mantenen la mena de la ceba de Nargó, i gestionar la recollida de llavor per tirar endavant el projecte.

... + info

Comunicació d'actuació viària (pel mes de juny). Resum:

... + info

Aquest Ajuntament ha rebut un ajut de la Diputació de Lleida del Programa d'Ajuts per arrendaments i subministraments anualitat 2018.

... + info

"Benvolguts veïns

Voldria des d'aquí comentar algunes coses de l'episodi de neu tan extraordinari que acabem de viure.

... + info

Ja s'ha publicat l'acta de la reunió de la Comisió de seguiment de les obres pel túnel dels Tresponts, realitzada el passat 11 de Desembre de 2017 a Organyà, així com un infogràfic del projecte on s'explica la situació actual i alguns detalls de les actuacions que es faran tant el túnel mateix, com intervencions a la resta del traçat per la seva millora i acondicionament.

... + info

Ahir dimarts es va celebrar la Comisió de seguiment per una infraestructura llargament reclamada pel nostre territori, el Túnel dels Tres Ponts. L'alcalde ens en fa cinc cèntims de com va anar:

... + info

Benvolguts veïns i veïnes,

... + info

Benvolguts nargonins,

En aquesta hora transcendental pel nostre país, volem recordar-vos que el grup municipal al govern de Nargó, en la seva presa de possessió vàrem prometre per imperatiu legal el marc vigent, però també vàrem jurar solemnement obeir el mandat del Govern de la Generalitat derivat de la voluntat popular. Doncs bé, ha arribat lanhelat moment de fer honor a aquest jurament i és per això que us fem saber que:

... + info

Comunicat per als interessats (i els curiosos)

... + info

Benvolguts

... + info

Magnífic resultat en la celebració dun sopar tant excepcional com El Sopar Cretaci, celebrat el passat divendres dia 28 a lEspai Dinosfera de Coll de Nargó.

Lorganització de lesdeveniment semmarca dins del programa dactivitats de Dinosfera/Museu Conca Dellà que compta amb el suport del Dep. de Cultura de la Generalitat, Diputació de Lleida, IDAPA ( Institut pel Desenvolupament del Alt Pirineu i Aran), la Xarxa Museus i els respectius consistoris.

... + info

Atès que l'horaro oficial de la piscina és de 11h30 a 19h30 ininterrompudament tots els dies de la setmana i que és únicament en aquest horari que es disposa del preceptiu servei de vigilància i socorrisme de caire municipal, es fa constar pel públic coneixement:

... + info

30/06/2017

Veins i Bombers

... + info

Una reflexió de l'alcalde...

... + info

Trist pel seu comiat però reconfortat en comprovar que som molts i molts els qui li teniem una especial estima.

... + info

31/01/2017

Benvolguts nargonins,

La present és per aquells que conreeu ceba. Que teniu un producte que estimeu, que és bo, que sha de conèixer la seva qualitat i que dóna prestigi al nostre modest poble.

... + info

Avui el Conseller de Territori i Sostenibilitat ha presentat als alcaldes de la comarca i mitjans de comunicació el pla d'execució del túnel i les millores al tram de la C-14 als tres ponts.

... + info

Benvolguts veïns i veïnes,

... + info

L'ajuntament ha rebut notificació des del Consell Comarcal sobre l'estat de l'avaria de la torre. És el següent:

... + info

Últimament està sent habitual trobar deixalles al costat dels contenidors, cosa que no era gens habitual. Entenem que tots els veïns coneixen el lloc per dipositar aquestes restes de mobiliari, estris, parament,etc que es troba a darrera el parc de bombers.

... + info

Benvolguts

... + info

01/03/2016

Benvolguts veïns

Voldria, com sempre, donar-vos les gràcies per la vostra participació i implicació en les reunions del Poble, i com de tot se n'aprèn i més de les coses noves, voldria fer-vos alguna apreciació:

... + info

01/12/2015

Benvolguts veïns

Volia agrair a tots els assistents a l'última reunió municipal de l'any realitzada el passat dissabte, la seva col·laboració i participació en la vida municipal. De totes les aportacions se'n pot treure quelcom, de les bones i les no tan bones, si més no el seu debat sempre és profitós.

... + info

08/11/2015

Vull felicitar des de aquí, en nom de l'ajuntament, el meu propi i crec que el de tot Coll de Nargó al nostre veí Jaume Betriu Armengol per la seva consecució del campionat d'Espanya d'enduro E2 i Scratch. Una gran fita en un gran any.

A més de la nostra felicitació, donar-li les gràcies perquè amb el seu esforç i les seves victòries ajuda també a posar el nom de Coll de Nargó en el mapa del món de l'esport.

... + info

31/08/2015

Benvolguts veïns:

Vull des d'aquí, donar les gràcies a tots els que vàreu participar ahir del primer consell municipal d'enguany i animar els qui no van poder venir a participar-hi, doncs crec que va ser prou enriquidor per a tots.

És el resultat de trobades com la d'ahir, que ens animen a seguir treballant d'aquesta manera participativa i comunicativa, confirmant-nos que aquest és el camí a seguir: Feina, Dedicació, Comunicació  i  Participació.

 

Molt sincerament, moltes gràcies a tots

Martí Riera

Alcalde

... + info

Benvolguts veïns:

Vull informar-vos que aquest alcalde restarà fora del terme fins el diumenge dia 30 d'Agost.

Durant aquests dies sereu atesos amb molt de gust per la tinent d'alcalde Mª Rosa Vidal i la resta de regidors.

Moltes gràcies

Martí Riera
Alcalde

... + info

Benvolguts veïns

Acabada la Festa Major voldria donar-vos a tots les gràcies.

Gràcies per la participació i col·laboració, pel civisme mostrat, per la paciència amb la música fins al matí i per la comprensió davant les errades d'aquesta "primera vegada nostra".

 

De tot n'hem pres nota, del bo per potenciar-ho i del menys bo per polir-ho.

Procurarem millorar cada any, i si seguim tots com enguany segur que ho aconseguirem.

Gràcies Nargó

... + info

23/06/2020

PREUS 2020

NOMÉS HI HAURÀ ABONAMENT, NO ES VENDRÀN ENTRADES PER 1 DIA

... + info

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web