dimecres, 26 de febrer de 2020
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargó - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Comunicats

Informació dinterès per a:

Establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.

Benvolgudes i benvolguts,

 Us convidem a la sessió de presentació de la Línia de préstecs en condicions preferents,  ICF Turisme, per al finançament de projectes de renovació dels establiments dallotjament turístic de Catalunya, que es durà a terme el proper dia 13 de febrer a Lleida, a la Sala dActes de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida a les 11 h (Carrer Lluís Companys, 1 ).

 La sessió està especialment adreçada al sector turístic, als establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural, i a totes aquelles entitats que treballen per dinamitzar el sector turístic de les nostres comarques com ara els ajuntaments, consells comarcals, consorcis, gremis i associacions de turisme.

Al llarg de la sessió sexplicaran les condicions dels préstecs ICF Turisme, els quals compten amb la bonificació del tipus dinterès per part de la Direcció General de Turisme i permeten finançar els projectes de millora i modernització dels establiments d'allotjament turístic.

Us podeu inscriure a qualsevol de les dues presentacions, enviant  un correu electrònic a ladreça: jcorella@gencat.cat, tot indicant nom i cognoms, empresa, entitat i càrrec, població i correu electrònic, o bé trucar al telèfon 973 728033.

 

Desitjo que aquesta informació sigui del vostre interès.

 

... + info

Comunicat de lAjuntament sobre aparcament L-511

... + info

Comunicat de l'Ajuntament sobre els resultats del primer mes de funcionament de la deixalleria.

... + info

Us comuniquen que el Servei Català de Trànsit a establert el SIAVT (Servei dInformació i Atenció a les Víctimes de Trànsit)

... + info

Per si es te problemes al sincronitzar TDT o amb les connexions de telefonia

 

... + info

Entra en funcionament la Deixalleria de Coll de Nargó

... + info

El ple de Coll de Nargó rebutja la sentència de l'1-O i demana l'amnistia per als presos polítics.

... + info

Acús de rebuda de la carta que l'Alcalde va remetre a Conselleria de Politiques actives:

... + info

Actuacions de millora de la diversitat genètica dels cérvols.

... + info

Senyora,

En referència a la informació proporcionada per alguns mitjans de comunicació sobre el desenvolupament de les obres de millora de la C-14 que inclouen lexecució del nou túnel de Tresponts, us informem del següent.

En aquests moments no hi ha res que faci pensar que els assumptes contractuals entre la UTE adjudicatària de les obres i lempresa subcontractada per als treballs de perforació puguin comportar afectacions al termini dobra previst, motiu pel qual no hem procedit a fer cap comunicat a la Comissió de Seguiment de les obres.

En aquest sentit, i com no pot ser daltra manera, en cas que existeixi qualsevol incidència rellevant al respecte procedirem a convocar una reunió de la Comissió de Seguiment per informar-vos convenientment.

Mentrestant, però, estem a la vostra disposició per aclarir els dubtes que tingueu, així com per contrastar aquelles notícies aparegudes a premsa que no provinguin de fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat.


 

Atentament,

... + info

Nota informativa Mossos d'Esquadra

... + info

Notificació de l'oficina al poble de l'entitat Caixabanc sobre el període de vacances, el consistori s'ha reunit amb el cap de loficina i el cap de zona de l'entitat .......

-segueix-

... + info

05/03/2019

Benvolguts

La present és per donar un toc d'atenció als nostres conciutadans que aquests dies han fet i fan crema de ribassos. Perdoneu l'acudit fàcil però "estem jugant amb foc". En els últims dies estem sortint a ensurt per setmana:

... + info

Tant la Consellera de Salut, Sra. Alba Vergés, com la Cap de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, Sra. Divina Farreny han garantit la pervivència del Centre d'Atenció Primària de Coll de Nargó davant una possible jubilació de la metgessa titular, Dra. Antonia Peralba.

... + info

Comunicat d'actuació viària (febrer):

... + info

Benvolguts

Podem notificar a tots els veïns de Nargó el final de l'episodi de contaminació de l'aigua de superfície per purins. Com sabeu tot i que l'aigua de xarxa ha estat tractada i potable en tot moment, la del riu va patir cert grau de contaminació que ens ha obligat a abastir-nos únicament del pou de Solan-Canal.

... + info

Comunicat d'actuació viària (per la setmana del 14 al 18 de Gener). Resum:

... + info

Comunicats d'actuació viària (mes de Gener). Resum:

... + info

Benvolguts,

L'Agència de Salut Publica de Catalunya, arran dels resultats de les anàlisi rebudes ahir ES CONFIRMA LA TOTAL POTABILITAT DE L'AIGUA DE LA XARXA A COLL DE NARGÓ.

... + info

Comunicat d'actuació viària (per la setmana del 7 a l'11 de Gener). Resum:

... + info

Benvolguts veïns.

S'ha posat al nostre coneixement per part d'alguns veïns que l'aigua de boca feia mala olor, com de purí, principalment en escalfar-la.

... + info

Benvolguts

Davant d'insistents comentaris fets per persones totalment desinformades que no aconsegueixen més que crear confusió entre tots els ciutadans, creiem que hem de fer els següents aclariments:
 

... + info

Benvolguts

... + info

Ja portem una bona temporada amb la Pick-up de la brigada, i tots n'estem molt contents, però aquesta no va ser la primera opció que vam tenir.

... + info

Benvolguts

Aquesta setmana que sha donat de marge a administració i companyia Telefónica de cara a solucionar els nostres problemes de comunicació, està donant al meu entendre els seus fruits. En aquest sentit comentar-vos el resultat de diverses gestions:

... + info

La setmana del 27 al 31 d'Agost es durà a terme el període de matriculació del cicle inicial del col·legi de Coll de Nargó pel curs 2018-2019.

... + info

Comunicat d'actuació viària (pel mes d'Agost i Setembre). Resum:

... + info

Aquest divendres a les 10h, vindran els tècnics de la Fundació Miquel Agustí per conèixer els que mantenen la mena de la ceba de Nargó, i gestionar la recollida de llavor per tirar endavant el projecte.

... + info

Comunicació d'actuació viària (pel mes de juny). Resum:

... + info

Aquest Ajuntament ha rebut un ajut de la Diputació de Lleida del Programa d'Ajuts per arrendaments i subministraments anualitat 2018.

... + info

"Benvolguts veïns

Voldria des d'aquí comentar algunes coses de l'episodi de neu tan extraordinari que acabem de viure.

... + info

Ja s'ha publicat l'acta de la reunió de la Comisió de seguiment de les obres pel túnel dels Tresponts, realitzada el passat 11 de Desembre de 2017 a Organyà, així com un infogràfic del projecte on s'explica la situació actual i alguns detalls de les actuacions que es faran tant el túnel mateix, com intervencions a la resta del traçat per la seva millora i acondicionament.

... + info

Ahir dimarts es va celebrar la Comisió de seguiment per una infraestructura llargament reclamada pel nostre territori, el Túnel dels Tres Ponts. L'alcalde ens en fa cinc cèntims de com va anar:

... + info

Benvolguts veïns i veïnes,

... + info

Benvolguts nargonins,

En aquesta hora transcendental pel nostre país, volem recordar-vos que el grup municipal al govern de Nargó, en la seva presa de possessió vàrem prometre per imperatiu legal el marc vigent, però també vàrem jurar solemnement obeir el mandat del Govern de la Generalitat derivat de la voluntat popular. Doncs bé, ha arribat lanhelat moment de fer honor a aquest jurament i és per això que us fem saber que:

... + info

Comunicat per als interessats (i els curiosos)

... + info

Benvolguts

... + info

Magnífic resultat en la celebració dun sopar tant excepcional com El Sopar Cretaci, celebrat el passat divendres dia 28 a lEspai Dinosfera de Coll de Nargó.

Lorganització de lesdeveniment semmarca dins del programa dactivitats de Dinosfera/Museu Conca Dellà que compta amb el suport del Dep. de Cultura de la Generalitat, Diputació de Lleida, IDAPA ( Institut pel Desenvolupament del Alt Pirineu i Aran), la Xarxa Museus i els respectius consistoris.

... + info

Atès que l'horaro oficial de la piscina és de 11h30 a 19h30 ininterrompudament tots els dies de la setmana i que és únicament en aquest horari que es disposa del preceptiu servei de vigilància i socorrisme de caire municipal, es fa constar pel públic coneixement:

... + info

30/06/2017

Veins i Bombers

... + info

Una reflexió de l'alcalde...

... + info

Trist pel seu comiat però reconfortat en comprovar que som molts i molts els qui li teniem una especial estima.

... + info

31/01/2017

Benvolguts nargonins,

La present és per aquells que conreeu ceba. Que teniu un producte que estimeu, que és bo, que sha de conèixer la seva qualitat i que dóna prestigi al nostre modest poble.

... + info

Avui el Conseller de Territori i Sostenibilitat ha presentat als alcaldes de la comarca i mitjans de comunicació el pla d'execució del túnel i les millores al tram de la C-14 als tres ponts.

... + info

Benvolguts veïns i veïnes,

... + info

L'ajuntament ha rebut notificació des del Consell Comarcal sobre l'estat de l'avaria de la torre. És el següent:

... + info

Últimament està sent habitual trobar deixalles al costat dels contenidors, cosa que no era gens habitual. Entenem que tots els veïns coneixen el lloc per dipositar aquestes restes de mobiliari, estris, parament,etc que es troba a darrera el parc de bombers.

... + info

Benvolguts

... + info

01/03/2016

Benvolguts veïns

Voldria, com sempre, donar-vos les gràcies per la vostra participació i implicació en les reunions del Poble, i com de tot se n'aprèn i més de les coses noves, voldria fer-vos alguna apreciació:

... + info

01/12/2015

Benvolguts veïns

Volia agrair a tots els assistents a l'última reunió municipal de l'any realitzada el passat dissabte, la seva col·laboració i participació en la vida municipal. De totes les aportacions se'n pot treure quelcom, de les bones i les no tan bones, si més no el seu debat sempre és profitós.

... + info

08/11/2015

Vull felicitar des de aquí, en nom de l'ajuntament, el meu propi i crec que el de tot Coll de Nargó al nostre veí Jaume Betriu Armengol per la seva consecució del campionat d'Espanya d'enduro E2 i Scratch. Una gran fita en un gran any.

A més de la nostra felicitació, donar-li les gràcies perquè amb el seu esforç i les seves victòries ajuda també a posar el nom de Coll de Nargó en el mapa del món de l'esport.

... + info

31/08/2015

Benvolguts veïns:

Vull des d'aquí, donar les gràcies a tots els que vàreu participar ahir del primer consell municipal d'enguany i animar els qui no van poder venir a participar-hi, doncs crec que va ser prou enriquidor per a tots.

És el resultat de trobades com la d'ahir, que ens animen a seguir treballant d'aquesta manera participativa i comunicativa, confirmant-nos que aquest és el camí a seguir: Feina, Dedicació, Comunicació  i  Participació.

 

Molt sincerament, moltes gràcies a tots

Martí Riera

Alcalde

... + info

Benvolguts veïns:

Vull informar-vos que aquest alcalde restarà fora del terme fins el diumenge dia 30 d'Agost.

Durant aquests dies sereu atesos amb molt de gust per la tinent d'alcalde Mª Rosa Vidal i la resta de regidors.

Moltes gràcies

Martí Riera
Alcalde

... + info

Benvolguts veïns

Acabada la Festa Major voldria donar-vos a tots les gràcies.

Gràcies per la participació i col·laboració, pel civisme mostrat, per la paciència amb la música fins al matí i per la comprensió davant les errades d'aquesta "primera vegada nostra".

 

De tot n'hem pres nota, del bo per potenciar-ho i del menys bo per polir-ho.

Procurarem millorar cada any, i si seguim tots com enguany segur que ho aconseguirem.

Gràcies Nargó

... + info

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web