divendres, 23 de abril de 2021
Pl. de l'Ajuntament, 1, Coll de Nargˇ - 25793
Telèfon: 973-383048 Fax:

Reunions de poble

Us convidem a assistir aquest diumenge 1 de marš a les 18:00h, a la propera Reuniˇ de Poble (la 1a del any) a la Sala Polivalent, prŔvia al ple ordinari de la setmana que vinent,

... + info

Us informem que el proper diumenge 25 d'agost a les 19h celebraremáa la Sala polivalent la tercera Reuniˇ de Poble de l'any 2019, prŔvia al tercer Ple Ordinari de l'any que se celebrarÓ la propera setmana.

... + info

Us informem que aquest diumenge 24 a les 18h, a la sala polivalent, celebrarem la primera reuniˇ de poble d'aquest any 2019, prŔvia al ple ordinari de la setmana que ve.

... + info

Us informem que aquest dissabte 1 de desembre a les 18h, es convocarÓ la darrera reuniˇ de poble d'aquest any, prŔvia a l'˙ltim ple ordinari del 2018, que tindrÓ lloc a la sala polivalent.

... + info

Us informem que aquest dissabte 1 de Setembre a les 17h, es celebrarÓ la propera reuniˇ de poble, prŔvia al ple ordinari de la pr˛xima setmana.

... + info

Us convidem a assistir aquest diumenge 10 de Juny a les 18h, a la propera reuniˇ de poble (2a d'aquest any), prŔvia al ple ordinari de la setmana que ve, que es farÓ a la sala polivalent.

... + info

Us convidem a assistir aquest diumenge 25 de febrer a la sala polivalent a les 17h, a la propera reuniˇ de poble (1a d'aquest any), prŔvia al ple ordinari de la setmana que ve.

... + info

Dissabte 25 de Novembre a les 19h30, us convidem a la darrera reuniˇ de poble d'aquest any que farem a la sala polivalent com Ús habitual, prŔvia al ple ordinari de la setmana que ve.

... + info

19/09/2017

Us convidem aquest diumenge 24 de Setembre, a les 18h 19h,áa la reuniˇ dorganitzaciˇ de la propera Fira del Rovellˇ. Explicarem el que tenim preparat, i escoltarem el que creieu necessari de transmetrens.

... + info

Us convidem a assistir aquest divendres 25 d'Agost a la sala polivalent a les 20h, a la propera reuniˇ de poble (3a d'aquest any), prŔvia al ple ordinari de la setmana que ve.

... + info

Aquest diumenge 28 de Maig, us convidem a assistir a les 18h a la sala polivalent a la propera Reuniˇ de Poble (2a d'aquest any), prŔvia al ple ordinari de la setmana que ve.

... + info

Us informem que el pr˛xim diumenge 26 a les 18h, a la sala Polivalent, tindrÓ lloc la primera Reuniˇ de Poble d'aquest any (prŔvia al primer ple ordinari del 2017).

... + info

Us informem que el pr˛xim diumenge 27 a les 17h a la sala Polivalent, tindrÓ lloc la darrera Reuniˇ de Poble d'aquest any (prŔvia a l'˙ltim ple ordinari d'aquest any).

... + info

Us informem que el pr˛xim divendres 26 d'Agost a les 20h tindrÓ lloc la pr˛xima reuniˇ de poble (prŔvia al proper ple ordinari), a la sala polivalent.

Com sempre, intentarem respondre tan bÚ com poguem les preguntes que ens plantegeu.

Hi esteu tots convidats.

... + info

Us informem que el pr˛xim divendres 27 de Maig a les 20h tindrÓ lloc la 4a reuniˇ de poble, a la sala polivalent.

... + info

Us informem que dissabte dia 27 de Febrer a les 20h es celebrarÓ la 3a reuniˇ de poble, a la sala polivalent.

... + info

Hi esteu tots convidats

... + info

Aquests sˇn els temes que es van tractar a la reuniˇ, per Órees.

... + info

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web