Avisos / Pregons

Nous horaris de Dinosfera.

Convocatòria Ajuts retirada d'amiant

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=961055 RESOLUCIÓ ACC/1734/2023, de 16 de maig, de convocatòria d'ajuts destinats a la retirada, en origen, de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l'àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades (ref. BDNS 695415).

Llegir Més

convocatòria dels ajuts centres de neteja i desinfecció de vehicles de transport per carretera d’animals vius

s’ha publicat la tercera convocatòria dels ajuts de minimis destinats a la millora de centres de neteja i desinfecció de vehicles de transport per carretera d’animals vius que emprenguin inversions de bioseguretat, i a la construcció de nous centres de neteja i desinfecció en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència. Trobareu la Resolució adjunta o bé podeu clicar al següent enllaç: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=965549.

Llegir Més

Manifest Bombers de Nargó

En aquest escrit us volem exposar les nostres inquietuds i demandes a la Direcció General,.........

Llegir Més

Dinosfera: Visites guiades

Dinosfera horari de Visites guiades -setembre-octubre Totes les visites s'han de reservar amb antelació. Trucant al 636417678 correu electronic: info@dinosfera.com

Llegir Més

Termini "Bono Jove" dissabte 30-09-2023

Llegir Més