28° / 13° Muy nuboso con tormenta

Notícies

Afectacions L-511 i C-14

Nota d'Alcaldia sobre canvis, modificacions i intervencions a les carreteres C-14 i L511

Informació MOSSOS-revisions gas

Informació avis revisions del gas - Per a qui pugui interessar.

La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya-1

Primera part del Tríptic del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Normativa que regula l’ordenació de les explotacions ramaderes. Cal complir uns requisits mínims que garanteixin la sanitat animal i la innocuïtat d’aquests productes.

La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya-2

Segona part del Tríptic del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Normativa que regula l’ordenació de les explotacions ramaderes. Cal complir uns requisits mínims que garanteixin la sanitat animal i la innocuïtat d’aquests productes.

SORTIDA GEOLÒGICA - PARC GEOLÒGIC I MINER.

PROPERA SORTIDA GEOLÒGICA DE CAMP, PEL FUTUR PARC (Pla de BUSA - Navès-Solsonès) El proper dissabte, dia 29 de gener.

8a Convocatòria del Premi Guillem de Belibasta

Us anunciem que ja es poden consultar les bases de la 8a convocatòria del Premi Guillem de Belibasta de narrativa breu al web: www.afict.cat. Enllaç facebook: https://www.facebook.com/premibelibasta/

8a Convocatòria del Premi Guillem de Belibasta-2

Us anunciem que ja es poden consultar les bases de la 8a convocatòria del Premi Guillem de Belibasta de narrativa breu al web www.afict.cat. S'adjunten les bases. Enllaç facebook: https://www.facebook.com/premibelibasta/

Convocatòria plaça de tècnic/a educació infantil i constitució de borsa de treball

Convocatòria plaça de tècnic/a educació infantil i constitució de borsa de treball

Bibliobus de nou en ruta

Després de solucionar les avaries del vehicle hem reprès la ruta de servei del Bibliobús Pere Quart.

Pla de cultura IEI 2021

L'institut d'Estudis Ilerdencs ha atorgat a l'Ajuntament de Coll de Nargó en la línia de subvenció del Pla de Cultura 2021 una subvenció per import de 4.476,00 euros. Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Premis Literaris Homilies d’Organyà

Premi Alt Urgell de Joves Autors, Termini dilluns 2 de maig de 2022 bases a: WWW.alturgell.cat

Nota adreçada a Ramaders

Del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Activitat CAMINA AMB EL CAP

Iniciem l'activitat CAMINA AMB EL CAP A partir del 10 de març cada dijous de 09:00- 10:00. Es portarà a terme per: Núria Gardeñes, Eva Martinez, Jordi Santasusanna infermers del centre Roger Lopez TCAI del centre. Les primeres sessions caldrà apuntar-se al CAP D'OLIANA. L'INICI DE LA CAMINATA AL CAP D'OLIANA. Us esperem amb il·lusió i amb ganes de fer exercici i vida social!!!!

Celebració del 8M-Xerrada i Sopar

Divendres dia 11 de març de 2022 a les 19:00h hi haurà una xerrada a càrrec de la historiadora Marta Pallares a la Sala Polivalent. Desprès es farà sopar a Cal Not. (Cal reservar)

Punt recollida solidària: Ucraïna

Qui vulgui aportar el seu ajut al poble de Ucraïna podrà deixa-ho a: Supermercat Pirineu rural I a l’Ajuntament Pròximament informarem de les dades.

Recolzament de l'Ajuntament de Coll de Nargó a la comunitat Ucraïnesa

Declaració del Fons català de cooperació al desenvolupament i la xarxa d'alcaldes i alcaldesses per la pau de Catalunya sobre el conflicte a Ucraïna.

Convocatòria borsa de treball personal socorrista

Convocatòria borsa de treball personal socorrista per piscines municipals de Coll de Nargó

Sessió informativa Sistema GTR

Sistema GTR per a titulars d’explotacions ramaderes Us adjuntem el programa de la sessió informativa de GTR per a ramaders que hem previst per al proper dijous 24 de març a l’ Escola Agrària de Bellestar. Inscripcions a: Oficina Comarcal del DACC a l’Alt Urgell Correu: aaurgell.daam@gencat.cat Tel 973355235

L'hora del Planeta

Dissabte 26 de març de 2022 de 20:30 h a 21:30 h celebrem una nova edició de la Hora del Planeta

Conferència de la Tribuna d’Arqueologia Presentació de “La tortuga Marina Gegant del Cretaci”

La tortuga marina gegant del cretaci superior del jaciment fòssil de Cal Torrades (Alt Urgell) https://tribunadarqueologia.blog.gencat.cat/2022/03/21/propera-conferencia-de-la-tribuna-darqueologia-2022-la-tortuga-marina-gegant-del-cretaci-superior-del-jaciment-fossil-de-cal-torrades-alt-urgell/

Volta Ciclista a Catalunya

NOTA de: mossos d'esquadra Regió Policial Pirineu Occidental Àrea Bàsica Policial Alt Urgell Els proper 24 de març es disputarà la 4a etapa de la "101 Volta Ciclista a Catalunya 2022", el recorregut afectarà diverses vies de la nostra comarca.

"Fas 65 anys aquest 2022?

Des de l’ABS Alt Urgell Sud estem participant en un estudi pilot en col•laboració amb els altres CAP’s del Pirineu per a la detecció precoç de l’aneurisma d’aorta abdominal mitjançant ecografia. Pròximament rebràs un a trucada informativa per fer-te una ecografia si estàs interessat/da."

Cursa “EMBARRANCADA” Terra de Raiers

Cursa i caminada popular Dia 03/04/2022 10:00h Inscripcions a la WEB o a: SAMARKANDA

Formacions: Monitor/a, Premonitor/a, Vetllador/a i Diversitat funcional

Informació sobre el Pack lleure que aquest any s'impulsa des de l'OJAU. Com podreu veure hi ha 4 formacions: Monitor/a, PreMonitor/a, Vetllador/a i Diversitat funcional i lleure Com a informació important cal dir que les inscripcions s'obren dilluns 14 de març i seran mitjançant la web: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions Finalment, si necessiteu més informació o la gent que ho consulti la necessita podeu contactar amb nosaltres a l'adreça: alturgell@oficinajove.cat

Informació per a establiments de restauració (RESTAURANTS, BARS, CAFETERIES)

Dimarts 29 de març es va publicat al Diari Oficial de la Generalitat la RESOLUCIÓ per la qual es dona publicitat a les bases reguladores per a la concessió d'ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19.

Activitat Caminada

El CAP i el Centre Excursionista d'Oliana s'uneixen i et presenten una activitat dirigida a tota la població: Caminada per la ruta de les fonts dia 7 d'abril de 09:00 a 11:00 h Apunta't al CAP d'Oliana o per telèfon: 973463022

Celebració del 4t aniversari de Geoparc Origens

A Coll de Nargó el dia 9 d'abril. Sala Dinosfera.

NOU HORARI “LA CAIXA”

OFICINA “LA CAIXA” COLL DE NARGÓ HORARI DE 09:00H A 10:30H ELS DIMECRES CADA DUES SETMANES MAIG DIES 11 I 15 JUNY DIES 8 I 22 JULIOL DIES 13 I 27 AGOST DIES 10 I 24 SETEMBRE DIES 14 I 28

Catalunya Neta

Dissabte dia 21/05/2022 es farà una nova neteja de la riba del pantà a Coll de Nargó dins la celebració del dia de neteja d’Europa.

NORMATIVA BASSES CODÓ 2022

S'adjunten les normatives que regularan l'accés i us de les basses del CODÓ.

Atorgament de subvenció de la Diputació de Lleida

La Ilma. Diputació de Lleida ha concedit una subvenció per import de 3187,76 € a l'Ajuntament de Coll de Nargó per l'actuació 2a Festa i Fira de Muntanya, 26 Fira del Rovelló.

Inspecció d'equips aplicadors de fitosanitaris

Lloc: Coll de Nargó / Bombers Data: 27/06/2022 cita: 608009540 o Ajuntament: 973383048

Inscripcions Casal d’estiu

Si no us heu inscrit encara hi sou a temps INSCRIPCIONS: https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-coll-de-nargo-367

Activació PLA NIVELL 3 i Accessos restringits

ACTIVACIÓ NIVELL 3 DEL PLA ALFA Davant la situació de risc extrem d'incendi forestal us comuniquem l'activació del nivell 3 del Pla Alfa al vostre municipi. Es tancaran els accessos al massís Rialb-Serra d'Aubenç. Es precintaran les àrees recreatives que hi pugui haver als vostres municipis

Futbol Nargó

Traca Final ¼ Copa Catalunya CF Coll de Nargó &CE Sabadell “B” Dissabte 25 a les 18:00H

Document Actions