8° / -3° Poc tapat

Afectacions L-511 i C-14

Nota d'Alcaldia sobre canvis, modificacions i intervencions a les carreteres C-14 i L511

DIJOUS 12 AGOST 2021

Benvolguts veïns,

Volem posar-vos al dia, com a afectats per la zona, de les actuacions que finalment i després de tant de temps es portaran a terme en el travessa del nucli de Coll de Nargó tant pel que fa a la C-14 com a la L-511 ambdues en el seu tram urbà.

Pel que fa a la C-14:

Canvi d’emplaçament de les parades de Bus amb construcció d’andana, marquesina i pas de vianants. Instal·lació de semàfors d’accionament amb control de velocitat (sistema com el de El Pla). Pas de vianants a la zona més habitada. Nova senyalització tant horitzontal com vertical. Re-asfaltat del tram.

A la L-511:

Re-asfaltat travessa urbana. Construcció passos de vianants realçats (alçada de les voreres) amb efecte dissuasiu sobre excés de velocitat. Re-ordenament del trànsit i zones d’aparcament i/o ocupació via pública. Nova senyalització horitzontal i reforç de la vertical.

Després de les reunions mantingudes amb la nova direcció territorial de carreteres en la persona del Sr. Lacruz i la seva bona disposició, s’ha pogut per fi desencallar tot aquest tema, es per això que us adjuntem el compromís per escrit del departament en el que confirma el començament de les actuacions per aquesta tardor/màxim primers d’anualitat.

Es una alegria poder comunicar-vos aquest compromís després de tant temps perseguit aconseguir-ho.

Us anirem mantenint informats de les novetats que hi pugui haver.

Molta salut a tothom!

Document Actions