34° / 15° Intervals de núvols

AGRAÏMENT NADAL

DILLUNS 08 GENER 2024

Benvolguts i benvolgudes,

A vegades pot semblar que les coses són fàcils de fer, a vegades surten millor o pitjor, pot semblar que algun cop es diu que no hi ha massa actes, etc. Però s’ha de tenir en compte, que sempre hi ha persones al darrere, amb inquietuds i ganes de treballar que fan possibles els esdeveniments del municipi i què tots en podem gaudir. Cada vegada, els més joves hi van posant més ganes, per això val a dir, que gràcies especials i us encoratgem a seguir endavant.

La present és per agrair a tots els col·lectius (AFA, bombers…) i persones que han ajudat a fer possibles tots els actes de les Festes de Nadal. Gràcies a un gran nombre de gent, ha estat possible: Fer Cagar el Tió, fer concert de nadales, que el patge vingués a buscar les cartes, que la Cavalcada de reis fos lluïda i vistosa i es poguessin repartir regals a tots els nens i nenes, cremar la tradicional olivera... Així que de nou gràcies a tots els col·laboradors.

Finalment, es vol fer una menció especial al guarniment de “tions”, tan treballats i ben decorats a tot el poble, feta pels Bombers de Coll de Nargó, ha quedat molt bé i ha agradat molt.Moltes gràcies a tots i totes!!

El Consistori