34° / 15° Intervals de núvols

Cicle Dona TIC

Cicle DonaTIC per connectar i posar en valor referents femenins de l’ecosistema digital de Catalunya

DIMARTS 12 SETEMBRE 2023

Arrenca el Cicle DonaTIC per connectar i posar en valor referents femenins de l’ecosistema digital de Catalunya

●Data i hora: 19 de setembre, 18:00 a 20:00

● Enllaç de registre: AQUÍ

● Lloc: Ajuntament de la Seu

○ Plaça dels Oms. 25700 Seu d’Urgell

● Organitzen: i2CAT i Secartys

● Amb el suport: Generalitat de Catalunya

● Col·laboraAjuntament de la Seu d’Urgell, IDAPA, Pirineu Tech Mountain

Es duran a terme un total de 10 actes arreu del territori amb l'objectiu de fomentar el paper de les dones en l'àmbit de la tecnologia en línia amb el Pla DonaTIC

La iniciativa Col·laboratori Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, i l’Oficina Accelera Pime per a entorns rurals Secartys Sinergia organitzen el Cicle DonaTIC: “El talent femení en l'ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats”. El cicle, que es desenvoluparà en una sèrie d’actes que se celebraran en diferents punts del territori, s’emmarca en el Pla DonaTIC que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, amb l'objectiu de promoure i reconèixer el talent i el lideratge de la dona en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Actualment, les dones representen el 26% de les persones que treballen en el sector TIC, segons les dades l'últim Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2023. En aquest escenari, el Cicle DonaTIC pretén donar veu a dones referents dels àmbits tecnològic, científic i empresarial en diferents punts del territori per conèixer les seves experiències inspiradores. Les sessions tenen la finalitat d’ampliar la visibilitat i la connexió del talent femení a Catalunya, així com fomentar les vocacions tecnològiques entre les generacions més joves. Per això, les jornades s’adrecen principalment a empreses del territori, així com a dones professionals en l'àmbit de les TIC i les joves interessades per les disciplines STEAM.

La primera jornada del Cicle DonaTIC, que preveu un total de 10 sessions arreu de Catalunya, tindrà lloc el pròxim 19 de setembre a l'Alt Pirineu i Aran, concretament a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, de de 18 a 20h. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes en aquest enllaç, on també hi ha més informació de la sessió.

Adjuntem el programa de la jornada DonaTIC de l'Alt Pirineu i Aran

Enllaç de registre: AQUÍ:

Cicle DonaTIC. El talent femení en l'ecosistema digital de Catalunya Registro, Mar, 19 sept. 2023 a las 18:00 | Eventbrite