CURSOS "Detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius"

DIMARTS 05 ABRIL 2022

CURSOS "Detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius" 1 i 3/03/22 (LLEIDA) o el 26 i 28/04/22 (LA SEU D’URGELL) #esportsegur

https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/genere/art-cursos-RT-violencia-sexual-marcIabril-2022

Els cursos estan organitzats pel Consell Català de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya, de forma coordinada amb la representació territorial a Lleida de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física. Tenen com objectiu formar professionals que desenvolupen tasques educatives i de gestió i posar al seu abast eines que els permetin conèixer i reconèixer l’existència de la violència sexual a l’esport, identificar-la, parlar-ne i actuar per la prevenció dels abusos, l’assetjament sexual, les discriminacions, les desigualtats i els estereotips.

Format i càrrega lectiva de cada curs: format mixt (1a sessió virtual i 2a sessió presencial). 8 hores lectives, cada curs.

LA SEU D’URGELL: dies 26 i 28 d’abril de 2022

-Dimarts, 26/04/22 (sessió virtual, de 16.00 a 18.00 hores, més 2 hores de treball autònom). Plataforma Teams.

-Dijous, 28/04/22 (sessió presencial, de 16.00 a 20.00 hores). INEFC – Pirineus, Edifici de Les Monges, 2a planta.Persones destinatàries: professionals i persones que treballen al voltant de l’esport i l’activitat física en centres educatius, associacions esportives escolars i entitats esportives, personal tècnic esportiu, inscrit al ROPEC, professorat d’Educació Física i directius i directives d’entitats.

Podeu fer la inscripció a l’enllaç: https://esport.gencat.cat/cursos-RT, fins TRES dies abans de l’inici del curs. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció. Podeu consultar el programa complet.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb

esports_lleida@gencat.cat o al tel. 973 03 29 71.

 

#esportsegur