29° / 12° Intervals de núvols

VII Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

DIMARTS 14 NOVEMBRE 2023

VII Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell, dissabte 18 de novembre

Benvolguts/des,

Us fem saber que el proper dissabte 18 de novembre celebrarem la VII Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell. Durant tot el dia, al Local Social d'Arsèguel, s'exposaran un total de 19 comunicacions de recerca sobre diferents àmbits temàtics (natura i territori, història medieval, història moderna, història contemporània, i història de l'art i música). En finalitzar la jornada es presentarà el setè volum de la revista "Interpontes. Estudis de l'Alt Urgell".

L'assistència a la jornada és lliure i gratuïta. Es preveu un dinar pica-pica a peu dret, que tindrà un cost de 25 € per persona i que es pagaran en efectiu aquell mateix dia. En cas que s'hi vulgui assistir, és imprescindible reservar-lo abans del dimecres 15 de novembre, al correu electrònic iecalturgell@gmail.com o al telèfon 973350131.

Adjuntem el programa complet de la jornada, així com el llibret de resums on s'exposa breument el contingut de cada una de les intervencions previstes.

La jornada, organitzada per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i, en aquesta ocasió, l'Ajuntament d'Arsèguel, se celebra biennalment de forma itinerant, i arriba a la setena edició després de passar per la Seu d'Urgell (2011), Castellbò (2013), Oliana (2015), Alinyà (2017), Organyà (2019) i la Seu d'Urgell (2021).

Esperem que aquesta informació resulti del vostre interès, i us convidem a participar en aquesta jornada.

Atentament,

Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell